12 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια

εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



20 έως 21 Σκορπιού






Σύμβολο: «Μια στέπα της Β. Αμερικής στις αρχές του 18ου αιώνα. Κοπάδια από βίσωνες και άγρια άλογα τρέχουν στη μεγάλη πεδιάδα. Φυλές Ινδιάνων ζουν ελεύθερα, κυνηγώντας και ψαρεύοντας»



Ερμηνεία: Άγρια και πρωτόγονη φύση με λατρεία για την ελευθερία και έντονες αντιδράσεις στον παραμικρό περιορισμό. Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει μια μεγάλη μα απειθάρχητη ηθική δύναμη και θάρρος σε κάθε δοκιμασία. Όμως, η απλότητα, η αφέλεια και η παιδικότητα του τον καθιστούν τελικά έναν ευαίσθητο πολεμιστή. Ακόμη, μπορεί να έχει μεγάλη αγάπη για τα άλογα και τις ιπποδρομίες.






Το απόφθεγμα της μοίρας: «Όπου υπάρχει ελευθερία, εκεί είναι η χώρα μου» Βενιαμίν Φραγκλίνος

Χ.Δ.




Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας συναισθηματικά αναμένεται να είναι κάπως «σφιγμένη», με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις να παρεισφρέουν και στον τομέα των σχέσεων σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε φροντίδα για τον σύντροφο σας, είτε κάποια δικά σας θέματα που σας εμποδίζουν να χαρείτε τον έρωτα όπως θα θέλατε. Από την άλλη πλευρά όμως, μέσα από αυτές τις κατά κάποιο τρόπο δοκιμασίες θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ποιές είναι τελικά οι πραγματικές ανάγκες σας σε μια σχέση.


Οικονομικά

Αν είστε γεννημένοι για τα δύσκολα, τότε... αυτή είναι η χρονιά σας! Κι αν αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με τη δέουσα προσοχή, τότε είναι βέβαιο πως θα δικαιωθείτε. Το δυσάρεστο θα ήταν να φερθείτε αδιάφορα ή επιπόλαια απέναντι στις ευθύνες που καλείστε να επωμιστείτε, αφού σε μια τέτοια περίπτωση το πιθανότερο είναι να βγείτε ζημιωμένοι. Προσοχή χρειάζεται και σε όσα συμβαίνουν... υπογείως ή στα παρασκήνια, αφού κάποια άτομα φαίνεται να δρουν σε βάρος σας με ανέντιμο και «προδοτικό» τρόπο.


Γ.Ρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα