Ζέτα Μακρυπούλια:Τελικά αποφασίστηκε, θα παίξει τη Marilyn Monroe

Ψάχνοντας απεγνωσμένα ρόλο για τη Ζέτα

Στο θέατρο τίποτε δεν είναι σίγουρο. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό, συνηθίζουν να λένε ότι μέχρι να δεις μια παράσταση στη σκηνή, μη θεωρήσεις τίποτε δεδομένο. Και έχουν δίκαιο.
Πριν από μέρες γράψαμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας» που θα σκηνοθετήσει για τη επόμενη χειμερινή σεζόν στο Παλλάς ο Σταμάτης

Φασουλής. Η είδηση ίσχυε μέχρι πρόσφατα ή καλύτερα ίσχυε μέχρι τη στιγμή που η εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του μιούζικαλ, ζήτησε πολύ μεγάλο ποσοστό από τις εισπράξεις. Το ποσό θεωρήθηκε απαγορευτικό και έτσι η παραγωγή αναζήτησε νέα, πιο οικονομική, άλλα εξίσου ικανοποιητική λύση.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποφασίσουν να ανεβάσουν το "Μερικοί το προτιμούν καυτό", το διάσημο μιουζικαλ με τη Marilyn Monroe, τον Tony Curtis και τον Jack Lemmon στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Φυσικά η Ζέτα θα κάνει το ρόλο της Sugar , αλλά η ευχάριστη έκπληξη θα αφορά τους δύο πρωταγωνιστές οι οποίοι θα μεταμορφώνονται σε γυναίκες επί σκηνής. Για αυτούς τους ρόλους συμφώνησαν ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πάντως αν θέλουμε να προσθέσουμε και μια μικρή δόση ίντριγκας στην πληροφορία, το 2010 ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε προτείνει τον ίδιο ρόλο στη Δέσποινα Βανδή. Εκείνη τότε άκουσε τις συμβουλές φίλων και συνεργατών που της έλεγαν να αρνηθεί το ρόλο, γιατί όλοι θα την σύγκριναν με τη Marilyn.

Keywords
Τυχαία Θέματα