Οι χρησμοί του Μαΐου για την Ελλάδα

Φτάσαμε στο Μάιο έναν μήνα που φιλοξενεί το Πάσχα και δυο (!) εκλείψεις.

Καλό μήνα σε όλους τους αναγνώστες του astrology.gr και της στήλης μου.

Φτάσαμε στο Μάιο έναν μήνα που φιλοξενεί το Πάσχα και δυο (!) εκλείψεις. Η μία πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 10/5 και η άλλη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 25/5. Το γεγονός ότι η πρώτη συμβαίνει εντός

του 11ου οίκου του αστρολογικού χάρτη της Ελλάδας σημαίνει ότι οι στόχοι της χώρας θα μεταλλαχθούν και συγχρόνως θα επαναπροσδιοριστούν. Στο ωροσκόπιο του 1830 που πολλοί υποστηρίζουν θα συμβεί στον 12ο οίκο κοντά στον ωροσκόπο. Το πιο σημαντικό, ανεξαρτήτως χάρτη είναι ότι η έκλειψη πραγματοποιείται σε ένα γήινο και σταθερό ζώδιο και αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα είναι μη αναστρέψιμα.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και μάλιστα με ιδιαίτερη ακρίβεια. Η Γερμανία θέλει να δείξει πως υπερέχει σε όλους τους τομείς και πως είναι το αφεντικό της Ευρώπης. Ήδη προ ημερών είδαμε τη ποδοσφαιρική αποκαθήλωση των δύο ακλόνητων φαβορί της Real και της Barcelona από δύο γερμανικές ομάδες. Αντίστοιχα το ίδιο είχε επιχειρήσει και ο Αδόλφος Χίτλερ στους Ολυμπιακούς του 1936 μόνο που τότε του χάλασε τα σχέδια ο Jesse Owens.

Στα δικά μας τώρα. Το πολιτικό σκηνικό νοσεί και στα ταμεία του άλλε ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ βρέθηκε τρύπα εκατομμυρίων ευρώ αποδεικνύοντας πως όπως ακριβώς κυβερνούσαν έτσι χειριζόταν και τα οικονομικά του οίκου τους. Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς περιχαρής ανακοίνωσε το deal με τη NOKIA που θα κάνει ένα ερευνητικό κέντρο και θα προσλάβει 150 Έλληνες επιστήμονες. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας; Σε λίγο έτσι όπως πάμε στα δελτία ειδήσεων θα ανακοινώνουν τα ποσοστά αυτών που εργάζονται για να μην πανικοβαλλόμαστε. Ένα μυστικό του deal είναι πως η επωνυμία είναι ΝΟΚΙΑSIEMENS NETWORK. Τελικά όποια πέτρα και αν σηκώσεις μια SIEMENS θα βρεις από κάτω.

Όπως είχαμε γράψει και τον προηγούμενο μήνα είχαμε ζητήματα με ακυρώσεις διαταγμάτων και αποφάσεων πράγμα που επιβεβαιώθηκε μέσω του τηλεοπτικού σόου Α. Ρουπακιώτη για το νόμο τερατούργημα του Α.Μανιτάκη. Στην κυβέρνηση τελικά ευαγγελίζονται τη δικαιοσύνη και διαλαλούν πως οι αποφάσεις της πρέπει να είναι σεβαστές όμως αυτόματα αυτοαναιρούνται αφού θέλουν να παρακάμψουν τη δικαιοσύνη σχετικά με τις προσφυγές των συμβασιούχων.

Ας δούμε πιο διεξοδικά τι μέλλει γενέσθαι για το μήνα Μάιο.

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στην 7η μοίρα και ως εκ τούτου ζητήματα που σχετίζονται με δικαιοσύνη, διατάγματα, αποφάσεις και νόμους θα απασχολήσουν αφού είναι σε εφαρμογή το τρίγωνο μεταξύ δύο ασύμβατων μεταξύ τους πλανητών του Κρόνου και του Ποσειδώνα. Το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα ίσως φέρει όμορφα διατυπωμένα νομοσχέδια που όμως θα κρύβουν παγίδες και κινδύνους. Δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια οικονομικό σκάνδαλο ή ατασθαλίες πολιτικού προσώπου ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υπάρξει σκάνδαλο με τις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με τον Hades θα συνεχίσει να υπάρχει έλλειψη κρατικής μέριμνας και η κυβέρνηση θα είναι κομμένη στα δύο. Από τη μια θα θέλει να τηρήσει τις υπόγραφες της στα έγγραφα της Τρόικας και από την άλλη σκέφτεται πως οι συμβασιούχοι είναι άτομα που αυτή έβαλε στη δουλειά και κατά συνέπεια ψηφοφόροι της. Όπως είχε πει και ο Ιησούς «Δεν μπορείς να υπηρετείς δύο αφέντες».
Οι ξένοι θα μας δείχνουν πάλι ως παράδειγμα προς μίμηση (ισχύει μέρος της εξίσωσης που λειτουργούσε από τον προηγούμενο μήνα και που δικαίωσε ο Β. Σόιμπλε λέγοντας στο Μπαρόζο «αφήστε τα περί λιτότητας και κοιτάξτε πόσο έχουν καταφέρει οι Έλληνες»).

Το τετράγωνο του διελαύνων Ουρανού με τον γενέθλιο Κρόνο της Ελλάδος θα προκαλέσει προβλήματα με τα ασφαλιστικά ταμεία και τις εισφορές προς αυτά. Ο Ουρανός είναι κυβερνήτης του 8ου οίκου (έσοδα μέσω των άλλων, φορολογία ) ενώ ο Κρόνος εξουσιάζει τον 7ο οίκο (των φανερών εχθρών και των αντιπάλων).

Στα εσωτερικά της κυβέρνησης θα υπάρξουν αλλαγές προσώπων που η τοποθέτηση τους θα προκαλέσει ποικίλα ερωτήματα. Ωστόσο γυναίκες της κυβέρνησης θα κερδίσουν πόντους. Προβλήματα δείχνει και ο προοδευμένος Ήλιος με συγκοινωνίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, οδηγούς κτλ. Ο Ουρανός δια μέσω της Uranian προμηνύει μεγάλες απώλειες και πιθανή απόπειρα δολοφονίας πολύ επιφανούς προσώπου.

Σύμφωνα με τον προοδευμένο Βουλκάνους ο κυβερνητικός συνασπισμός απατάται οικτρά ενώ από την άλλη ο Πλούτωνας φέρνει τα εύσημα τόσο στην κυβέρνηση από το εσωτερικό αυτής σε γενικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό σε γυναίκες που απαρτίζουν την κυβέρνηση.

Στο χώρο της αντιπολίτευσης η εκλογή του Δημήτρη Κουτσούμπα ως γενικού γραμματέα του ΚΚΕ (αλλαγή που είχαμε προβλέψει) δεν θα φέρει κάτι το εντυπωσιακό βλέπετε ο κόσμος πλέον δεν θέλει πολιτικές θεωρίες αλλά έργα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν έναν μήνα φωτιά αφού θα πρέπει να προσέξουν αναζωπυρώσεις παρελθοντικών καταστάσεων. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τη ξέφρενη δημοσκοπική της πορεία αλλά χρειάζεται να αλλάξει look προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους. Η υπεύθυνη αριστερά της ΔΗ.ΜΑΡ θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα και διλήμματα όσον αφορά με τη στάση που πρέπει να κρατήσει.Η Ν.Δ ίσως δει τα ποσοστά της να μειώνονται ενώ φαίνεται πως υπηρετεί με ιδιαίτερη πειθώ τις σκέψεις που δεν φανέρωσε προ το πέρας των εκλογών του 2012 ενώ ο Ευ. Βενιζέλος θα συνεχίζει να αναπολεί τις ένδοξες μέρες του ΠΑΣΟΚ σαν τον Ναπολέοντα απομονωμένο στη νήσο Ελβα. Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους τα κόμματα έχουν μια εντελώς διαφορετική αλήθεια από αυτή που μας φανερώνουν και ο καταλληλότερος Α. Σαμαράς έχει μια ομάδα που δεν τραβάει. Αξίζει να σημειωθεί πως από 26/6 ο Δίας εισέρχεται στον Καρκίνο και ο Αλέξης Τσίπρας έχει αρκετό νερό στο χάρτη του.

Στην εξωτερική πολιτική η χώρα θυμίζει κάτι από το σίριαλ με τα «Παντελόνια κάτω» θέμα ΑΟΖ θα παίξει μόνο με τις πλάτες άλλων αλλά πολύ πιθανόν να αφήσουν να εννοηθεί πώς αυτό είναι δύσκολο στέλνοντας τη Γερμανία στα δικαστήρια για τις κατοχικές αποζημιώσεις και τα δάνεια. Ο υποθετικός Κρόνος προμηνύει για έναν σάλο που δημιουργεί η κυβέρνηση εστεμμένα ενώ ο προοδευμένος Ποσειδώνας συναντά τη Μαύρη Σελήνη πράγμα που δείχνει πως ίσως γίνουν κάποιες ενέργειες με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25/5 θα ανοίξει έναν νέο κύκλο που θα κορυφωθεί στις 7/9/2015 αφού ξεκινά με Άρη σύνοδο με Άδμητο.

Σε γενικές γραμμές θα είναι δύσκολος μήνας με την κυβέρνηση να πρέπει να τρέξει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ο λαός έχει δύναμη και θα αναγκάσει την κυβέρνηση σε εκ νέου αναδιπλώσεις. Όπως οι Γιουγκοσλάβοι το 1941 έλεγαν «καλύτερα πόλεμος παρά αυτή η συνθήκη» έτσι και ο λαός έχει οπλίσει κατά του μνημονίου.

Τέλος, τα περί εκλείψεων θα τα δούμε ξεχωριστά. Εύχομαι σε όλους να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας, τις ημέρες του Πάσχα. Να θυμάστε και ψάξετε το λιγάκι μέσα σας τόσο σε εθνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο «Ο Χριστός δεν πέθανε στο Σταυρό αλλά στη Γεσθημανή εγκαταλελειμμένος από όλους.» όπως έχει πει ο Δ. Λιαντίνης.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
μαΐου, ελλαδα, μαΐου, μεσα μαζικης μεταφορας, ανεξαρτητοι ελληνες, χρυση αυγη, μυστικες δημοσκοπησεις, αλέξης τσίπρας, πασχα, astrology, σημαίνει, ωροσκοπιο, real, barcelona, ΠΑΣΟΚ, σαμαρας, deal, nokia, νοκια, siemens, network, συμβασιουχοι, ιησούς, μίμηση, σόιμπλε, συγκοινωνιες, ΚΚΕ, διλήμματα, βενιζελος, δημοσκοπηση, τσιπρας, αοζ, μνημονιο, αθηνα, ΦΠΑ, sms, Αντωνης Σαμαρας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλειψη ηλιου, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, έκλειψη σελήνης, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, εκλογες 2012, πασχα 2012, βουλευτικές εκλογές 2012, ολυμπιακοί αγώνες, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, φορολογια 2013, αλέξης τσίπρας, κομματα, ιησούς, αυγη, γερμανια, δανεια, δουλεια, θεμα, νοκια, σεληνη, χιτλερ, barcelona, real, siemens, αδολφος χιτλερ, αξιζει, ασφαλιστικα ταμεια, γεγονοτα, γεγονος, γινει, δυναμη, διλήμματα, δειχνει, εγγραφα, ευρω, υπαρχει, εκλειψη, ελλειψη, εργα, ζωδιο, ζωνη, ιδιο, ηλιος, θεωριες, θυμιζει, οικο, κυβερνηση, κρονος, λιαντινης, μίμηση, μοιρα, μυστικο, μπορεις, νερο, ομαδα, ουρανος, παμε, πεθανε, πετρα, πιθανοτητες, πλουτωνας, ποσειδωνας, προβληματα, σιριαλ, σκεψεις, σόιμπλε, σοου, σχεδια, ταρο, τετραγωνο, φορολογια, χρυση, χριστος, ομορφα, αφεντικο, astrology, deal, εφαρμογη, network, εθνικο, χωρα, ομαδες, σημαίνει, sms, τοξοτη, θεματα, χερια
Τυχαία Θέματα