Υπάρχει υποστηρικτής στα όνειρά σου, αρκεί να σκέφτεσαι θετικά!

Θετική ενέργεια! Από μικρή θυμάμαι που μου τόνιζαν οι γονείς μου να είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί να σκέφτεσαι θετικά και να δίνεις ευκαιρίες στον εαυτό σου. Και είναι αλήθεια! Αν χαμογελάμε, αν δεν κατσουφιάζουμε και αν δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, η ζωή μας ανταμείβει.

Όταν, λοιπόν, βλέπω μεγάλες εταιρίες να στηρίζουν νέα παιδιά και να τους δίνουν ευκαιρίες, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τους συγχαρώ! Για άλλη μια φορά, η Amita Motion,

με το Amita Motion Positive Group, έκανε τη διαφορά.

Πέντε δημοφιλείς καλλιτέχνες (Μeλisses, Playmen, Stan, Vegas, και ο Μηδενιστής) αναζήτησαν νέα ταλέντα και ανέλαβαν να δημιουργήσουν πέντε ξεχωριστά μουσικά projects. Σκοπός τους; Να βοηθήσουν το νικητή καλλιτέχνη ή group να κατακτήσει την ελληνική μουσική βιομηχανία και να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα!

Μάλιστα ο fan που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα positive points, θα κερδίσει εξάμηνο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα παραγωγής και προώθησης του νικητήριου Positive Group που ο ίδιος ανέδειξε!

Έτσι, η Amita Motion πέρα από μία ολοκληρωμένη δημιουργική κι επαγγελματική εμπειρία για τα ταλέντα στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών, προσφέρει το πιο δυναμικό ξεκίνημα στο νικητή, εξασφαλίζοντας του το πολυπόθητο δισκογραφικό συμβόλαιο αλλά και μία θέση εργασίας στον παθιασμένο fan που ξεχώρισε με την online παρουσία του.

Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με αυτή την ενέργεια της Amita Motion. Μου αρέσει να βλέπω ψυχαγωγικές ενέργειες με ουσία. Για άλλη μια φορά η Amita Motion απέδειξε ότι αγαπάει αληθινά τη μουσική και τη νεολαία.

Με... θετική ενέργεια και μπόλικη διάθεση, ενθαρρύνει τους νέους να εκφράζονται δημιουργικά και να κυνηγούν αυτό που αγαπούν.

Ένα τεράστιο μπράβο στην Amita Motion και στο Amita Motion Positive Group, την πιο cool μουσική ενέργεια που έχουμε δει!

• Στο www.facebook.com/amitamotion θα μάθετε τα πάντα για το Amita Motion Positive Group και θα γίνετε groupies του πιο δυναμικού νέου καλλιτέχνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα