Βήμα βήμα: ένα εύκολο και κομψό ponytail

Ο star haistylist της Moroccanoil, Robert Vetica, δείχνει τον τρόπο

Τον Robert Vetica είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω πριν κάμποσους μήνες οταν ήρθε στην Ελλάδα με αφορμή την άφιξη της Moroccanoil και ένα έχω να πω: ότι τα χέρια του είναι μα-γι-κά! Και σε αυτή τη συνάντηση είδα με τα μάτια μου γιατί πολλές σταρ τον εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις

τους στο κόκκινο χαλί.
Σε αυτό το event, ο Robert μου έδειξε πως υπάρχει ένα (τουλάχιστον) πανεύκολο και όμορφο χτενίσμα που μπορώ να κάνω καθημερινά σε χρόνο dt εκτός από το κλασικό ponytail/ σήμα κατατεθέν μου. Με έβαλε, μάλιστα, να του υποσχεθώ πως θα το δοκιμάσω και πως την επόμενη φορά που θα με δει θα έχω πει "αντίο" στην αλογοουρά μου (προς το παρόν το βλέπω χλωμό αυτό το ενδεχόμενο).
Σε αυτό το video, όμως, δείχνει το αντιθετο: πώς μπορειτε να κάνετε ένα τέλειο ponytail με όγκο και μετά, πώς θα το μεταμορφώσετε σε σινιόν- και όλα αυτά με εύκολα, γρήγορα βήματα. Προσέξτε το τρικ που τιθασεύει τις τριχούλες οι οποίες συνήθως ξεφεύγουν στο ύψος του αυχένα (το κάνω ήδη και λειτουργεί τέλεια) και πώς κρεπάρει την κορυφή του κεφαλιού με τα δάχτυλά του. 

Διαβάστε ακόμα:
Αντιγράψτε το look: το ρετρό ponytail της Jessica Biel

Τα αγαπημένα των stars: Η μάσκα μαλλιών της Emily Blunt

Αντιγράψτε το elegant look της Emma Stone 

Keywords
Αναζητήσεις
πονυτειλ λιφτ ελλαδα, ευκολα πονιτειλ βιντεο
Τυχαία Θέματα