Του αρέσω ή με βλέπει φιλικά;

21:05 7/4/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Επειδη δεν μου αρεσουν οι φλυαριες θα μπω αμεσως στο θεμα ειμαι 22 χρονων φοιτητρια ακομη.. Πριν ενα μηνα γνωρισα τον Μανο ενα χρονο μεγαλυτερος μου σ ενα φιλικο τραπεζι. Μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη το στυλ

του το χιουμορ του, τα παντα.. Μιλησαμε αρκετα με αποτελεσμα να ανταλλαξουμε και αριθμους και λογαριασμους στο fb.. Τον βρισκω τον προσθετω στους φιλους, με δεχεται μιλουσαμε μεσω fb και μου προτεινει να παμε για καφε φυσικα και δεχτηκα με απεριγραπτη χαρα.. Πηγανουμε για καφε οι δυο μας συζητουσαμε για διαφορα θεματα για κανενα 3ωρο χωρις να κανει καμια κινηση παραπανω προσεγγισης.. Ωσπου φυγαμε με φιλησε στο μαγουλο λεγοντας μου οτι θα τα πουμε αυριο.. Βγαινουμε τον τελευταιο μηνα σχεδον καθε μερα αλλες φορες με παρεα αλλες φορες μονοι μας η αληθεια ειναι οτι περναμε πολυ καλα αλλα θα ηθελα να συμβει και κατι παραπανω αναμεσα μας χωρις απαραιτητα να εχουμε σχεση.. Επισης να αναφερω οτι τις περισσοτερες φορες ο ιδιος μου ζηταει να παμε για καφε ή μου μιλαει στο fb χωρις να πιεζω εγω καταστασεις... Ειναι φιλικος απεναντι μου αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν με βλεπει απλα σαν μια φιλη του. Τις προαλλες μου προτεινε να ρθει σπιτι μου να πιουμε καφε και να δουμε ταινια οπως φυσικα και εγινε... Μονο που οταν εγινεαυτο ειχα διαρκως την αισθηση οτι δεν ενιωθε ανετα για καποιο λογο... Ηρθε σπιτι μου και παρολο που μενω μονη μου και ημουν πολυ φιλικη απεναντι του και ανετη ειχα την αισθηση οτι επινα καφε με τν κολλητο μου. Γελασαμε πολυ , συζητησαμε για τα παντα και τους παντες αλλα η ριμαδοκινηση που περιμενα δν ηρθε ποτε αφου για ακομη μια φορα με φιλησε στο μαγουλο και μου ειπε οτι θα μιλησουμε αυριο... Μα τι κανω λαθος? Μηπως πρεπει τελικα να κανω εγω την πρωτη κινηση ή απλα δεν του αρεσω?

Η απάντηση του Queen.gr

Θεωρώ ότι μετά από τόσο καιρό κάποια vibes θα είχε πιάσει- ότι τον βλέπεις ερωτικά. Μπορεί να σε συμπαθεί πολύ και να του αρέσει η παρέα σου αλλά να μην θέλει κάτι παραπάνω. Μπορεί να μη σε θέλει τόσο όσο - προκειμένου να κάνει κάποια κίνηση απέναντί σου.

Τα πράγματα είναι απλά πάντα. Εμείς τα κάνουμε δύσκολα με τις απορίες, τις υποθέσεις, τα συμπεράσματα. Αν ήθελε, άντρας είναι, θα είχε κάνει κάτι. Τόσες ευκαιρίες είχε- είναι το πιο εύκολο πράγμα για έναν άντρα να εκφράσει το ενδιαφέρον του προς μία κοπέλα που του αρέσει ιδίως όταν αυτή είναι θετική απέναντί του. Δεν ξέρω αν σε νοιάζει η φιλία του ή το ενδεχόμενο της απόρριψης. Δεν μπορώ να σου προτείνω να το εκφράσεις. Πιστεύω γενικά πως καλό είναι να μην το κυνηγάμε και ότι αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει, αργά ή γρήγορα. Αν δεν κρατιέσαι και σε κάιει τόσο να μάθεις πές του το, αλλά να είσαι προετοιμασμένη για τις συνέπειες.

Άστο λίγο καιρό ακόμη αν αντέχεις για να δεις που θα πάει. Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα αλλά δεν βρίσκω κάποιο ευνοικό για σένα. Θα μπορούσε να παίζει κάτι με άλλη, να είναι κολλημένος με πρώην, να μην είναι αυτές οι προτιμήσεις του.... , να σε βλέπει φιλικά. Να κομπλάρει να δείξει ότι του αρέσεις αν είναι έτσι δεν νομίζω.

Όσο για το τι κάνεις λάθος, δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν κάνεις κάτι λάθος. Μείνε στο ότι απλά μπορεί να μην ενδιαφέρεται. Αν γούσταρε πραγματικά, και όλα λάθος να τα έκανες που λέει ο λόγος, από τη στιγμή που περνάτε τόσο χρόνο μαζί κάτι θα είχε δείξει.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα