Αντώνης Ρέμος σε Νότη Σφακιανάκη: Notis Μαζέψου…

19:13 7/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Μια νέα κόντρα φαίνεται να ξεκινά ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τον Νότη Σφακιανάκη. Ο δεύτερος, έκανε δηλώσεις σχετικά με τον χριστιανισμό, την υποκρισία, αλλά και τη κίνηση που έκανε να χαιρετήσει ναζιστικά, την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό μαγαζί.

«Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι

ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος» ήταν τα λόγια του τραγουδιστή σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Αυτό, φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος έσπευσε να προειδοποιήσει τον συνάδελφό του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Διάβασα κάπου κατά λάθος κάποια λόγια που είπε ο Νοτης . Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Καληνύχτα ….». Μάλιστα, ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, δεν έχει μας έχει συνηθίσει στο να δημιουργεί κόντρες, ειδικά όταν πρόκειται για άτομα με τα οποία κινείται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα