Τότε και τώρα: H Lucy Lawless μεγάλωσε και δεν είναι πια η Ζίνα που αγαπήσαμε

10:03 3/8/2012 - Πηγή: Queen.gr

Οι περισσότεροι γνώρισαν τη Lucy Lawless ως πολεμίστρια στο ρόλο της Ζίνας, αλλά η γνωστή ηθοποιός είναι πολύ περισσότερο μία σχεδόν cult φιγούρα για τους λάτρεις της TV.

Δεν θα σας πω ψέματα. Αγαπούσα τη Ζίνα. Την έβλεπα στο Star για χρόνια και όσο και αν ποτέ δεν κατάλαβα πότε ξεκινούσε ή τελείωνε ένα κύκλος, όσο και αν διαστρέβλωνε την ελληνική μυθολογία που είχα μάθει στο σχολείο,

όσο και αν είχε ξεπεράσει τα όρια του cult (με σκηνές τύπου super market στην κλασική εποχή και μάχες με τον αρχάγγελο Γαβριήλ), πάντα έβρισκα τη Ζίνα μία από τις πιο διασκεδαστικές και κολλητικές σειρές της TV.

Η Lucy Lawless που ενσάρκωνε τη θρυλική πολεμίστρια στο σίριαλ δεν είναι απλά ένα one hit wonder της τηλεόρασης των 90s. Εντάξει, στον κινηματογράφο δεν κατάφερε ποτέ να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε blockbuster ταινία (αν και είμαι σίγουρος πως μία ενδεχόμενη μεταφορά της Ζίνας στη μεγάλη οθόνη θα έβρισκε μεγάλη απήχηση σε όλο τον κόσμο), αλλά η TV ποτέ δεν ξέχασε τη Lucy, το λάγνο βλέμα της και το τσαγανό της. Από το Battlestar Galactica το 2005 μέχρι το Spartacus που ξεκίνησε το 2010, η Lucy έχει καταφέρει να υποδυθεί ρόλους σε σειρές που οι φανατικοί τηλεθεατές έχουν αγαπήσει και αποθεώσει.

Στα άλλα υπόλοιπα μέτωπα της ζωής της να σας πούμε πως η Lucy είναι μία παθιασμένη ακτιβίστρια που πηγαίνει μέχρι το Νότιο Πόλο με ομοϊδεάτες της για να σταματήσει κακουργήματα ενάντια στη μητέρα φύση, έχει τρία υγιέστατα παιδιά, διανύει περίοδο ευτυχίας με το δεύτερο σύζυγο της και μεγαλώνει φυσιολογικά όπως κάθε γυναίκα, χωρίς όμως ο χρόνος να της στερεί τη γοητεία. Δείτε το φωτογραφικό υλικό και θα καταλάβετε.

Υ.Γ.: Αν μοιράζεστε και εσείς το ίδιο πάθος που έχω για τη Ζίνα, μπορείτε πάντα να με κάνετε ένα follow στο twitter (@cartoondandy).

Διαβάστε ακόμα:
Που κρύβεται ο Robert Pattinson;

Τότε και τώρα: Πως είναι σήμερα η Βάλερι, το κακό κορίτσι από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς;

 Brad Pitt: Χώρισε την Juliette Lewis επειδή ήθελε να τον μυήσει στη Σαιεντολογία

Keywords
Τυχαία Θέματα