Chic to Chic

09:02 3/8/2012 - Πηγή: Queen.gr

Οι πρωταθλήτριες του στυλ αυτής της εβδομάδας

Ούτε οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου δεν είναι αρκετά καλός λόγος για να αποσπάσουν την προσοχή των απανταχού fashionistas από τις εμφανίσεις των αγαπημένων trendsetters. Και την εβδομάδα που τελειώνει, πέντε κυρίες της διεθνούς showbiz διεκδικούν το χρυσό στο στυλ.

Jessica

Biel
Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες, και συγκεκριμένα στο red carpet της πρεμιέρας της νέας της ταινίας, Total Recall, όπου πρωταγωνιστεί με την Kate Beckinsale. Η -pretty in pink- Biel επέλεξε ένα strapless φόρεμα από την haute couture συλλογή του οίκου Christian Dior. Η μέλλουσα κυρία Timberlake είναι η τρίτη, κατά σειρά, σταρ (μετά τις Charlize Theron και Marion Cotillard) που βλέπουμε με δημιουργίες του παρισινού οίκου, δια χειρός Raf Simons. Το φόρεμα, πιστό στις New Look γραμμές που έκαναν διάσημο τον ιδρυτή του οίκου, Christian Dior, συνδύασε σοφά με λευκά ψηλοτάκουνα Louis Vuitton, με μεταλλική μύτη, μίνιμαλ clutch Jimmy Choo και εντυπωσιακά κοσμήματα Tom Binns. Αν αυτό δεν είναι η προσωποποίηση του chic, δεν ξέρουμε τι είναι.

Kate Beckinsale
Στην ίδια πρεμιέρα εντυπωσιακότατη ήταν και η εμφάνιση της Kate Beckinsale, η οποία φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με θεατρικό φόρεμα- γλυπτό Giorgio Armani Privé, το οποίο έκλεψε την παράσταση. Η Beckinsale, γνωστή για το ρομαντικό, girlie στυλ της, έκανε τη διαφορά επιλέγοντας την πράσινη, haute couture δημιουργία που, στο μπροστινό της μέρος θυμίζει γλυπτό, ενώ το εφέ πίσω δίνει την αίσθηση ότι ένα φίδι έχει τυλιχτεί γύρω από το καλογυμνασμένο σώμα της. Το look ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι σατέν ψηλοτάκουνα του Brian Atwood, και ασπρόμαυρα, διαμαντένια κοσμήματα Lorraine Schwartz.

Rachel Weisz
Η πανέμορφη ηθοποιός ξεκίνησε τις εμφανίσεις για την προώθηση της τελευταίας της ταινίας, The Βourne Legacy, από την εκπομπή Good Morning America. Και εάν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η Weisz κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με ένα αμάνικο, πράσινο φόρεμα από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Lanvin. Το υπέρκομψο ούχο, στο χρώμα του σμαραγδιού, η Weisz συνδύασε υποδειγματικά, με nude πέδιλα Gianvito Rossi.

Rachel Bilson
Η αγαπημένη του Κarl Lagerfeld, σε μία λιγότερο επίσημη εμφάνιση, στο πάρτι του αμερικανικού, τηλεοπτικού δικτύου CBS επέλεξε αμάνικο πουκάμισο με φιόγκο στο γιακά, του brand Malene Birger, και μαύρο, υφασμάτινο παντελόνι Alexander McQueen. Εκτός από το ότι αγαπάμε το masculine chic στυλ, θεωρούμε ότι, η χρωματική παλέτα σε nude και μαύρους τόνους, είναι ό,τι πιο κομψό και διαχρονικό.

Kate Middleton
Η δούκισσα του Cambridge μας έχει συνηθίσει στην επανάληψη των outfits της και το event στην Βασιλική Ακαδημία Τεχνών στο Λονδίνο, όπου εμφανίστηκε, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η Middleton φόρεσε ένα off- white, midi φόρεμα, με την υπογραφή της Roksanda Ilincic. Με το ίδιο φόρεμα, με ντραπέ λαιμόκοψη, πλισέ φούστα και τονισμένη μέση είχε εμφανιστεί η Middleton πέρυσι τον Ιούλιο, στα πλαίσια
Keywords
Τυχαία Θέματα