Τον αγαπώ, αλλά πηγαίνω και με άλλους. Τα έχω παραλληλα με φίλο του, αλλά θέλω να τους χωρίσω για κάποιον που να με ολοκληρώνει

Είμαι όμορφη και δεν μπορώ να κάνω σεξ μόνο με την σχέση μου. Πάω και με φίλους του, αλλά στο χαλαρό

Αγαπητέ Dr Love γεια σου,

είμαι η Σάρα, και τα έχω με το αγόρι μου εδώ και δύο χρόνια , τον αγαπώ και θα ήθελα πάρα πολύ στο μέλλον να τον παντρευτώ, όμως επειδή είμαι πολύ όμορφη μου την πέφτουν και άλλοι και εγώ ενδίδω αλλά τίποτα το σοβαρό.
Τον έχω απατήσει πολλές φορές αλλά τον αγαπώ, έτσι νομίζω δηλαδή. 2 φορές μάλιστα

τον έχω απατήσει με φίλους του , μέχρι την στιγμή που γνώρισα έναν πρώην φίλο του με τον οποίο δεν μιλιούνται πια , είναι κάτι σαν εχθροί, και αυτός ομολογούμενως είναι πολύ όμορφος και τώρα διατηρώ σχέση μόνο με αυτόν αλλά μου λέει να χωρίσω το αγόρι μου αλλά εγώ δεν μπορώ γιατί αυτός μου δίνει σιγουριά.

Και τώρα ο άλλος για να με κάνει να ζηλέψω πήγε με άλλη και εγώ τον χώρισα γιατί δεν τα δέχομαι αυτά , μετά όμως με παρακάλεσε πολύ και έκανε ότι ήθελα και τον συγχώρεσα, αυτός μου αρέσει πολύ αλλά αν χωρίσω από το αγόρι μου θα τον βαρεθώ οπότε επιλέγω να έχω κρυφή σχέση για να περνάμε όλοι καλά.

Άσε που άμα τα μάθει αυτά το αγόρι μου θα με χωρίσει και δεν θέλω να τον χάσω. Αλλά και να με χωρίσει πιστεύω ότι θα βρω άλλον γιατί έτσι είμαι εγώ. Για αυτό βοήθησε με να τους χωρίσω και τους δύο και να βρω άλλον, που ο οποίος να με ολοκληρώνει.

Ευχαριστώ πολύ , ΦΙΛΑΚΙΑ

Αγαπητή Σάρα,

 θα σου πως, ξεκινώντας την απάντησή μου, πως αρχικά νόμιζα πως το γράμμα είναι φάρσα. Ψεύτικο. Και για να είμαι ειλικρινής, συνεχίζω να κλίνω προς αυτή την κατεύθυνση.

Όχι γιατί με απασχολεί ηθικά το ότι πηγαίνεις με περισσότερους έναν άντρες, "απατώντας" τον φίλο σου. Αν και το κομμάτι με τους φίλους του μου δημιούργησε μια πρώτη αποστροφή, αλλά για να είμαι ειλικρινής, κυρίως για τους ίδιους και όχι για εσένα.

Αυτά που με ενόχλησαν είναι δυο πράγματα:
Το πρώτο, είναι το ότι σχετίστηκες με κάποιον "εχθρό", και δείχνεις να το κάνεις, όπως και τα υπόλοιπα με μια δολοπλόκα διάθεση, διαισθάνομαι δηλαδή μια χαιρέκακη πρόθεση ώς προς τις ζωές και τα (τυχόν) συναισθήματα των άλλων. Και ΑΥΤΟ το βρίσκω πρόστυχο. Όχι το σεξ. Σε οποιαδήποτε μορφή, και κάτω από όποιες συνθήκες, το σεξ μεταξύ συναινούντων ενηλίκων είναι, εν τέλει, όμορφο. Εσύ δεν μου βγάζεις αυτό όμως.

Το δεύτερο είναι το τελείωμα:  "...βοήθησε με να τους χωρίσω και τους δύο και να βρω άλλον, που ο οποίος να με ολοκληρώνει."! Ψάχνεις τσατσά; Γιατί αν ναι, χτύπησες λάθος πόρτα.

 Για ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας κλικάρετε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα