Ελένη Μενεγάκη: Τα σχόλια για την ηλικία της που την έκαναν να… «ιδρώσει»!

Ένα ντοσιέ βρήκε για να κάνει αέρα η Ελένη Μενεγάκη για να μπορέσει να αντέξει αυτά που άκουσε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή.

«Οι Ελληνίδες έχουν γίνει ωραίες γυναίκες, δεν είναι όπως παλιά! Παλιά ήταν μια Μενεγάκη τώρα είναι...», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης όταν μιλούσαν για ομορφιά και για τη γυναίκα του σήμερα. «Παλιά... την εποχή του παππού...»,

συμπλήρωσε η παρουσιάστρια γελώντας αλλά και ξαπλώνοντας στη πολυθρόνα της.

Το σχόλιο του ηθοποιού ήταν αρκετό για να προκαλέσει σχόλια στο πάνελ και να αρχίσουν τα πειράγματα επισημαίνοντάς του πως αυτό δεν ήταν κομπλιμάν. «Διατηρείτε ακόμα αυτό ήταν το κομπλιμέντο», συμπληρώνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης κάνοντας ακόμη χειρότερα τα πράγματα. «Ξανά πάμε στη δικιά σου γυναίκα βρε Θανάση», λέει η παρουσιάστρια με τον ηθοποιό να διευκρινίζει ότι «Μετά τις γέννες η γυναίκα δεν πρέπει να αφεθεί, η γυναίκα μου το έχει χαλαρά και η Ελένη όμως ξέρω πως είναι μια γυναίκα που σε αυτούς τους πειρασμούς ενδίδει...» και την παρουσιάστρια να απαντά «Ναι, σε αυτούς τους πειρασμούς ενδίδω, δεν αντιστέκομαι»

Ενώ στη συνέχεια ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλυψε αν θα άφηνε τη σύζυγό του, Άννα Διμιτρίεβιτς να κάνει στριπτίζ στο θέατρο καθώς και τις ενοχές και τις τύψεις που ένιωθε κάποιες περιόδους για τις επιλογές και τις αποφάσεις του όσον αφορά στα επαγγελματικά του βήματα.

Δείτε το απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα