Το ύποπτο «φούσκωμα» στο εσώρουχο του David Beckham

Γιατί χρειάστηκε "παραγέμισμά" ο διάσημος ποδοσφαιριστής

Να που τελικά όλοι χρειάζονται μια έξτρα τεχνική υποστήριξη ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μας και στα ξένα site που δημοσίευαν τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια του νέου διαφημιστικού για τα εσώρουχα H&M.

O 37χρονος mega star του ποδοσφαίρου, το fashion icon,

αλλά και ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ξεκουράζεται ανάμεσα στις λήψεις από τα γυρίσματα στο Beverly Hills, αλλά εκείνο που κάνει εντύπωση, δεν είναι ούτε ο διάσημος σκηνοθέτης Guy Ritchie που βρίσκεται πίσω από την κάμερα, ούτε η πολυδάπανη παραγωγή της εταιρίας H&M, αλλά μια λεπτομέρεια στο πράσινο εσώρουχο του David που φαίνεται πολύ φουσκωμένο, για να είναι αλήθινό, γεγονός που οδήγησε πολλούς να υποψιαστούν ότι μάλλον προστέθηκε έξτρα βοήθεια με τη μέθοδο του παραγεμίσματος.

Δεν θέλουμε να κάνουμε καμία νύξη για τα προσόντα του άγγλου ποδοσφαιριστή, απλά υποθέτουμε ότι το γέμισμα έγινε με εντολή τoυ σκηνοθέτη και όχι από δική του πρωτοβουλία, αλλά έτσι και αλλιώς όταν πουλάς κάτι, πρέπει να κάνεις το προϊόν να φαίνεται ελκυστικό.
Η διαφήμιση θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 6 Φεβρουαρίου και θα δείχνει τον David να τρέχει στους δρόμους του Beverly Hills μόνο με το σλιπάκι του!

Keywords
Τυχαία Θέματα