Τα πιο ωραία κορίτσια της showbiz παραδίδουν μαθήματα στυλ και αυτή την εβδομάδα

Οι καλύτερες εμφανίσεις των stars

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον μας μονοπώλησαν πέντε νέα κορίτσια του Hollywood, με τις στυλάτες εμφανίσεις τους.

Emma Stone
Η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Gangster Squad, στο Λος Άντζελες, με κατακόκκινη cocktail δημιουργία του οίκου Lanvin και ψηλοτάκουνα, στην

ίδια, φλογερή απόχρωση, του Christian Louboutin.

Jessica Chastain
Η κοκκινομάλλα πρωταγωνίστρια επισκέφθηκε το στούντιο της εκπομπής The Late Show with David Letterman, στη Νέα Υόρκη, με μπλε ελεκτρίκ, body conscious φόρεμα του Antonio Berardi.

Elle Fanning
Στη Ν. Κορέα, και συγκεκριμένα σε event του fashion label J.Estina βρέθηκε η έφηβη σταρ. Η Fanning μονοπώλησε το ενδιαφέρον των fashionistas με το εμπριμέ, πολύχρωμο μίνι φόρεμά της, από την resort συλλογή των Opening Ceremony, το οποίο συνδύασε με χαμηλά wedges MiuMiu.

Zooey Deschanel
Η γλυκιά πρωταγωνίστρια του πετυχημένου σήριαλ New Girl, παραβρέθηκε σε event του τηλεοπτικού καναλιού FOX , στην Pasadena της California. Πιστή στο vintage στυλ της η Deschanel εμφανίστηκε με ασπρόμαυρο, φλοράλ cocktail φόρεμα του Naeem Khan.

Kate Bosworth
Η όμορφη Βρετανίδα προτίμησε, για την εμφάνισή της σε πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες, που έγινε στο Hollywood σέξι, μαύρο φόρεμα με δαντέλα από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Pucci.
Keywords
Τυχαία Θέματα