Το ραντεβού με τον πλαστικό μπορεί να περιμένει!

09:41 3/6/2014 - Πηγή: Queen.gr

Το Beatific υπογράφει μια έξυπνη κρέμα φροντίδας για νεανικό πρόσωπο χωρίς νυστέρι!

Όταν η ομορφιά, η επιστημονική καινοτομία και η ιατρική εξειδίκευση συναντιούνται σε μία σειρά καλλυντικών, αυτή η σειρά δεν μπορεί παρά να προσφέρει ό,τι καλύτερο στην επιδερμίδα μας! Αξιοποιώντας την πολύτιμη κλινική εμπειρία ετών, το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου "Υγεία" δημιούργησε το Beatific, μία καλλυντική σειρά με εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, η οποία προάγει την υγεία της επιδερμίδας χαρίζοντας της λάμψη και νεανικότητα.

New entry της σειράς, η αναδομητική κρέμα

προσώπου λείανσης και λάμψης, Beatific Illumilift, η οποία μιμείται τις αισθητικές επεμβάσεις της Βοτουλινικής Τοξίνης και του γεμίσματος ρυτίδων, προσφέροντας ορατή, τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα χωρίς τη χρήση ενέσεων (να θυμίσουμε πως η ένεση της βοτουλινικής τοξίνης, γνωστή και ως Botox, μπλοκάρει την μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων και προσωρινά εξαλείφει τις ρυτίδες, ανανεώνοντας την επιδερμίδα του προσώπου).

Η φόρμουλα της Illumilift είναι βασισμένη στην τεχνολογία Botofix, σε ένα πολυπεπτιδικό σύμπλεγμα δηλαδή, που ξεμπλοκάρει και ηρεμεί τους μύες του προσώπου από τις επαναλαμβανόμενες συσπάσεις, προσφέροντας μία ήπια μυοχαλαρωτική δράση. Οι ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης μειώνονται άμεσα και το πρόσωπο αποκτά ξεκούραστη και νεανική όψη. Επιπλέον, ισχυρά Lipo-fillers με μόρια υαλουρονικού οξέως, εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και επιδρούν άμεσα στην μείωση της όψης των ρυτίδων ενώ το σύμπλεγμα Radiance Active το οποίο βασίζεται σε οξέα φρούτων, ισχυρά ενισχυτικά ενυδάτωσης και σωματίδια από πέρλες, δρουν ταυτόχρονα στα βαθύτερα στρώματα και την επιφάνεια της επιδερμίδας χαρίζοντας ακτινοβολία και εντυπωσιακή λάμψη στην επιδερμίδα!

Επιπλέον, στην καρδιά κάθε προϊόντος Beatific βρίσκεται το προηγμένο αντιγηραντικό σύμπλεγμα "Youthgene Pro C" με Alaria SP, ένα δραστικό συστατικό από θαλάσσιο φύκι που εισχωρεί στον πυρήνα του κυττάρου και μπλοκάρει τη διαδικασία της πρόωρης γήρανσης, Υαλουρονικό οξύ, Κεραμίδια, Βιταμίνη C που ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και Νιασίνη (Βιταμίνη Β3) που ενισχύει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας, τονώνει την μικροκυκλοφορία και συμβάλλει καθοριστικά στο νεανικό αποτέλεσμα.

Άμεσα, η Illumilift τονώνει και δίνει ελαστικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γεμίζουν και βελτιώνονται σημαντικά, ενώ μακροπρόθεσμα η επιδερμίδα ξανακερδίζει την πλαστικότητά της, το περίγραμμα του προσώπου σμιλεύεται ανακτώντας τους όγκους του. Οι ρυτίδες και η υφή βελτιώνονται και η επιδερμίδα εκπέμπει νεανική λάμψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα