Σφιχτά μπράτσα χωρίς γυμναστική; Γίνεται!

Με την νέα, επαναστατική φόρμουλα Arm Shaping της Beatific!

Πριν λίγους μήνες, ο πλανήτης της ομορφιάς υποδέχτηκε μια νέα άφιξη με εξαιρετικά credits: ο λόγος για την καλλυντική σειρά Beatific, δημιούργημα μιας επιστημονικής ομάδας (χημικών κοσμετολόγων, μοριακών βιολόγων και δερματολόγων με επικεφαλής τους καθηγητές κ. Κατσάμπα και κ.Βολονάκη) των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία που μπήκε αμέσως στη λίστα με τα αγαπημένα των beauty addicts και των celebrities, ανάμεσά τους η Τζένη Μπαλατσινού και η Χριστίνα Πολίτη.

Οι ερευνητές ανέπτυξαν 13 καινοτόμες φόρμουλες οι οποίες "μιμούνται" ενδο-κλινικές μεθόδους αισθητικής ιατρικής, με πρωταγωνιστές εξαιρετικούς αντιγηραντικούς παράγοντες, θρεπτικά συστατικά και ισχυρά στοιχεία λάμψης, που αντιμετωπίζουν εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας, προσφέρουν αντίσταση στο χρόνο και εκπληκτική λάμψη στην επιδερμίδα.

Πιο συγκεκριμένα, σταθμός στην έρευνα της επιστημονικής ομάδας ήταν η δημιουργία του αποκλειστικού συμπλέγματος Youthgene Pro C. Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό πρωτοποριακών συστατικών (Alaria SP, Υαλουρονικό οξύ & Κεραμίδια, Βιταμίνη C, Νιασίνη) ο οποίος βασίζεται στην τελευταία επιστημονική ανακάλυψη γύρω από την ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας, και συγκεκριμένα στον ενεργό ρόλο της πρωτεΐνης "Προγερίνη" στην παρεμπόδιση της φυσικής αντιγηραντικής διαδικασίας της επιδερμίδας. Το σύμπλεγμα Youthgene Pro C λειτουργεί ως ασπίδα ενάντια στη γήρανση, καταστέλλοντας την δράση της Προγερίνης και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας. Παράλληλα, η τεχνολογία Light Reflecting, που έχει χρησιμοποιηθεί περιέχει μικροσφαιρίδα που αντανακλούν στο φως, χαρίζοντας φωτεινότητα, νεανικότητα και ενισχυμένη λάμψη στην επιδερμίδα.

Σαν το μαγικό μας τζίνι, λοιπόν, η Beatific έρχεται πάνω στην ώρα με ένα νέο προίόν που συνδυάζει επιστημονική καινοτομία και ιατρική εξειδίκευση και στοχεύει σε μια συγκεκριμένη, απαιτητική ζώνη του σώματος: τα μπράτσα. Η κρέμα σύσφιγξης και σμίλευσης μπράτσων Arm Shaping συσφίγγει και αδυνατίζει το εσωτερικό μέρος του μπράτσου που παρουσιάζει σημάδια χαλάρωσης και έλλειψης ελαστικότητας από απότομο χάσιμο βάρους ή λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης.

Το σύμπλεγμα Advanced Sculpt με ενεργά συστατικά μορφοποίησης και σύσφιξης από καφεΐνη και άλλα φυτικά εκχυλίσματα, προστατεύει την παραγωγή του κολλαγόνου και ενδυναμώνει τον ιστό του δέρματος. Σαν αποτέλεσμα, το περίγραμμα του εσωτερικού των μπράτσων σμιλεύεται δείχνοντας πιο σφιχτό και τονωμένο. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία AlgiCare C με την ισχυρή σιλανόλη Algicium C και με Βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα Lipolytic δρουν ενάντια στην αποθήκευση λίπους και υγρών ανάμεσα στους ιστούς του δέρματος μειώνοντας τα αποθέματα τους στον λιπώδη ιστό και δίνοντας στα μπράτσα μία σφιχτή, τονωμένη όψη. Μέρα με την μέρα τα μπράτσα αδυνατίζουν και η επιδερμίδα γίνεται πιο σφιχτή ενώ το περίγραμμα τους επανακτά την ιδανική του μορφή.

Χρησιμοποιήστε τη πρωί βράδυ συστηματικά για τουλάχιστον 8 εβδομάδες και θα δείτε τα μπράτσα σας να μεταμορφώνονται ορατά. Βέβαια, όπως συμβουλεύουν και οι επιστήμονες της Beatific, η καθημερινή άσκηση και η σωστή διατροφή, συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων του Arm Shaper.

Bonus: Tο προϊόν μπορείτε να το βρείτε με έκπτωση 30% ως 31.5.2014 στο beatific.gr και στα νοσοκομεία Υγεία, Μητέρα- είναι ευκαιρία!

Keywords
Τυχαία Θέματα