Σμαράγδα:«Τρώγομαι με τα ρούχα μου και αρχίζω να πρήζω τους δικούς μου ανθρώπους»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε σε συνέντευξή της για το αν την πιάνει η κατάθλιψη της κρίσης και αν πέφτει ψυχολογικά.


«Με πιάνει πολύ, αλλά τώρα τελευταία αποφάσισα να μην με πιάνει. Δεν μπορώ... αλλιώς πέφτω. Κι όταν πέφτω, πάω πολύ κάτω. Και πριν, που ήταν καλά τα πράγματα, το 2005, το 2006, πάλι μέσα στα αδιέξοδα ήμαστε. Σήμερα, όμως, υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν να φάνε. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Ωστόσο, μειώθηκαν πάρα πολύ τα έσοδά μου, αλλά αυτό το αντέχω ακόμα. Κοίτα, όταν με έφεραν οι γονείς μου στον κόσμο, δεν μου είπε κανένας πως όλα θα είναι εύκολα. Η δική μου η

γενιά δεν πέρασε τίποτα δύσκολο. Όλες οι άλλες οι γενιές ταλαιπωρήθηκαν. Θα δούμε μωρέ, πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε» είπε χαρακτηριστικά στο Omikron.

Πώς είναι όταν πέφτεις πολύ; Και είπε η ηθοποιός: «Δεν γίνομαι «μελόδραμα»! Συνήθως μου βγαίνει σε οργή και νεύρα η κατάθλιψη. Τρώγομαι με τα ρούχα μου και αρχίζω να πρήζω τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν μου κρατά πολύ και προσπαθώ να βγαίνω από αυτό γιατί φοβάμαι τη «βουτιά». Όταν πάω στους άλλους και κλαίγομαι μου λένε «Έλα ρε Σμαράγδα, κόψε τις μαλακίες! Όλα καλά είναι, όλα τα έχεις!». Και κάπως έτσι συνέρχομαι. Ευτυχώς που έχω τους φίλους μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα