Ρε συνάδελφοι, ρε συνάδελφοι...

...Δε λέω! Οι λευκές σελίδες πρέπει να γεμίσουν, αλλά μη τρελαινόμαστε κιόλας! Με μέτρο! Διαβάζω: «ποιους θα καλέσει στο party του γιου της η Ελένη Μενεγάκη». Τους συμμαθητές του και τους συγγενείς του! Γιατί να αναρωτηθώ και να το βάλω άγχος και μαράζι δηλαδή; Παρεκτός κι αν η απάντηση είναι πως θα καλέσει τους Rolling Stones, να του παίξουν το Happy Birthday,

λίγο πριν μπει σε ισχύ το συμβόλαιο για τις εμφανίσεις τους στου Μπάμπη, στην Κηφισιά, που είναι κοντά στο μέγαρο της Μενεγάκη.

Διαβάζω ακόμα πως η Μαρία Μπεκατώρου απαντάει η ίδια στα tweet διάσημων αλλά και απλών ανθρώπων! Η ίδια; Δεν έχει, δηλαδή, προσλάβει ειδικό χειριστή για το twitter και έναν με δυο βοηθούς για το facebook; Τόσο καταδεκτική πια! Αυτή δεν είναι παρουσιάστρια, είναι η συνεχίστρια της αδελφής Τερέζας, που δε φοβάται μη κολλήσει από τους ανώνυμους λέπρα μέσα απ το διαδίκτυο!

Διαβάζω ακόμα με κριτικό ύφος τουλάχιστον Ουμπέρτο Έκο, που σημειολογεί, πως η κ. Σκορδά και ο κ. Λιάγκας κάνουν τις καλύτερες συνεντεύξεις στην τηλεόραση. Φάε τη σκόνη τους Σταύρο Θεοδωράκη, Θέμο Αναστασιάδη και εσύ Πέτρο Κωστόπουλε!

Και εκεί που πια αναρωτήθηκα τι μας συμβαίνει ομαδικά ήταν όταν διάβασα πως οι διάσημοι (λέμε τώρα), τα λένε όλα στο twitter. Ρε συνάδελφοι, ρε συνάδελφοι. Και εγώ ακολουθώ κάποιους διακεκριμένους έστω συμπολίτες μας, οι οποίες αρέσκονται στο να λένε ο ένας στον άλλον, πόσο υπέροχος είναι, τι ωραία εκπομπή που έκανε, πόσο τον εκτιμά και να μιλάνε μεταξύ τους για την υπέροχη και την «υπεροχότητα» τους σε πλήρη αυτισμό, με όλους τους άλλους γύρω. Και καλά κάνουν. Δε ξέρουν πως όλοι καραδοκούμε με το δίκαννο; Άμα έχουν να πουν κάτι σημαντικό θα τηλεφωνηθούν, δε θα το ρίξουν στο twitter να το δούμε εμείς!

Να σημειώσω εδώ, πόσο εντύπωση μου έκανε κάποια μέρα, που μια κοπέλα ζήτησε από όλους στο twitter να της πουν κάποιον καλό ογκολόγο γιατί υπήρχε πρόβλημα και ήταν απελπισμένη. Οι διάσημοι (λέμε τώρα), συνέχισαν να ανουσιολογούν για το πόσο φίλοι είναι όλοι μεταξύ τους και πόσο θαυμάζουν ο ένας τον άλλον αλλά και πόσο πνεύμα διαθέτουν που το έχουν πια και περίσσιο. Κανείς, μα κανείς δεν μπήκε στο κόπο, όχι να δώσει όνομα ογκολόγου αλλά να πει μια καλή κουβέντα στην κοπελίτσα! Γιατί; Διότι ο Τιτανικός αυτής της διασημότητας τους (λέμε τώρα), έχει χτυπήσει στο παγόβουνο, αλλά οι ίδιοι πιστεύουν πως φτάνουν οι βάρκες για να σωθούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα