Πόσα χρήματα έβγαλε η Kate Moss πέρυσι;

11:18 9/8/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το iconic μοντέλο βλέπει την περιουσία του να αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς.

Οκτώ χρόνια πριν ένα σκάνδαλο ναρκωτικών θα κλόνιζε την καριέρα της και συνεργασίες με μεγάλους οίκους θα σταματούσαν. Τώρα η δυσμενής αυτή περίοδος έχει περάσει προ πολλού και η Kate Moss ανέκαμψε γρήγορα και πλήρως και κερδίζει τα τριπλά από όσα έβγαζε το 2010.

Όμως δεν είναι μόνο οι καμπάνιες ή οι φωτογραφίσεις που γεμίζουν τα ταμεία της Kate, αλλά η ικανότητά της να μετατρέψει το όνομά της και τη δυναμική του σε ένα πανίσχυρο brand. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει βγει στη

σύνταξη εδώ και αρκετά χρόνια, η αγαπημένη Kate της Βρετανίας συνεχίζει να «πουλά» και να συνεργάζεται με οίκους βάζοντας την υπογραφή της σε συλλεκτικές σειρές που κυκλοφορούν. Έτσι το 2012 για την Kate έκλεισε με έσοδα της τάξης των 14 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το 2013 είναι ήδη πρόσωπο των Versace, Liu-Jo, Stuart Weitzman, Rag & Bone, Rimmel (εδώ και δέκα χρόνια συνεργάζεται με την εταιρία καλλυντικών) και Kérastase μεταξύ άλλων, ενώ πρόσφατα παρουσίασε μια σειρά από αξεσουάρ τηλεφώνων για την εταιρία Carphone Warehouse.

Keywords
Τυχαία Θέματα