Πώς διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της η Rosie Huntington-Whiteley;

Η αισθητικός της αποκαλύπτει τα μυστικά της

Σε συνέντευξη που έδωσε στο grazia daily, η Shani Darden που φροντίζει την επιδερμίδα της Rosie Huntington-Whiteley, έδωσε 5 πολύτιμα tips καθημερινής περιποίησης για επιδερμίδα νεανική και λαμπερή:

1. Πλένετε πάντα το πρόσωπό σας το βράδυ. Το να αφήνετε μακιγιάζ και σμήγμα πάνω στην επιδερμίδα, που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας,

οδηγεί σε πόρους που ασφυκτιούν και προκαλεί σπυράκια.

2. Κάντε ένα peeling στο σπίτι, 1-2 φορές την εβδομάδα, ώστε να αφαιρείτε τα νεκρά κύτταρα και να συντηρήσετε τη λάμψη της επιδερμίδας σας.

3. Προσοχή στον ήλιο που προκαλεί καφέ κηλίδες, ρυτίδες και θαμπάδα. Μην ξεχνάτε να φοράτε πάντοτε αντηλιακό, ανεξάρτητα από τον καιρό.

4. Να κοιμάστε όσο περισσότερο μπορείτε. Η έλλειψη ύπνου όχι μόνο κουράζει τον οργανισμό αλλά σας κάνει να δείχνετε κουρασμένη. Προσπαθήστε να κοιμάστε 7-8 ώρες κάθε βράδυ.

5. Μην το παρακάνετε με την απολέπιση! Αν κάνετε χημικό ή μηχανικό peeling κάθε μέρα θα προκαλέσετε ερεθισμούς και σπυράκια. Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Πάντως και η ίδια η Rosie Huntington-Whiteley δήλωσε πρόσφατα ότι χρησιμοποιεί μια κρέμα με ρετινόλη μερικές φορές την εβδομάδα, την οποία ετοιμάζει η αισθητικός της. "Είναι τέλεια για λεπτές γραμμές, ρυτίδες και ακμή!".

Keywords
Τυχαία Θέματα