Ποιος pop star «χτύπησε» αυτό τον... αχταρμά από τατουάζ;

Και τι στο καλό σκεφτόταν;

Δεν πέρασαν λίγες εβδομάδες από την τελευταία φορά που ο Harry Styles, μέλος του διάσημου group One Direction και φυσικά αντίπαλον δέος του Justin Bieber, χτύπησε το τελευταίο του tattoo, και επειδή ανακάλυψε λίγο κενό χώρο

στο σώμα του, είπε να κλείσει ένα νέο ραντεβού ώστε να το καλύψει και αυτό!

Τα αποκαλυπτήρια του νέου αποκτήματος του νεαρού star έγιναν χθες, κατά την έξοδο του διάσημου boy band από ραδιοφωνικό σταθμό του Manchester. Παρά το γεγονός ότι ο Styles φορούσε ένα μακρυμάνικο πουκάμισο, είχε σηκώσει ελαφρά το... μανικάκι, επίτηδες αν μας ρωτάτε, για να φαίνεται το ομολογουμένως ακαταλαβίστικο tattoo του λίγο πάνω από τον καρπό.

Το αλλόκοτο αυτό σχέδιο, απεικόνιζε δύο παράλληλες γραμμές σε μορφή ζιγκ-ζαγκ, ένα... σκελετό ψαριού και το σύμβολο 99p. Κάτω ακριβώς από αυτά τα... ομολογουμένως εμπνευσμένα σχέδια έγραψε τη φράση «I can't but it was hard to see the rest of it», ενώ στο άλλο του μπράτσο, για να μη μένει και παραπονεμένο, έχει χτυπήσει σε παλαιότερη επίσκεψη στον... προσωπικό του τατουατζή τη φράση «Things I can't' which may be a new one as well».

Εκτός από αυτά τα σχέδια, το σώμα του νεαρού τραγουδιστή κοσμούν και πλήθος άλλα με πιο εντυπωσιακό και αινιγματικό τα αρχικά SMCL, τα οποία σύμφωνα με... εμπειρογνώμονες μπορεί να σημαίνουν είτε smile more, cry later, είτε... Simon Cowell, δηλαδή το όνομα του ανθρώπου που βοήθησε τους One Direction από το X Factor να φτάσουν στην κορυφή των charts!

Όλο αυτό είναι πολύ ανησυχητικό...

Διαβάστε επίσης:

Σχεδόν παράνομο: Ποιους νεαρούς pop star θέλουν να «αποπλανήσουν» οι γυναίκες;

H Kate Moss ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη!

Ποιο διάσημο ζευγαράκι του Hollywood έκανε (σχεδόν) το ίδιο τατουάζ;

 

Keywords
Τυχαία Θέματα