Ποια διάσημα ζευγάρια βγήκαν double date;

08:17 6/4/2012 - Πηγή: Queen.gr

Τι σχεδιάζουν για το μέλλον;

Μπορεί πρόσφατα η Jennifer Aniston να δήλωσε ότι σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της, αλλά φαίνεται ότι αυτή την απόφαση δεν μπόρεσε να την κρατήσει για περισσότερο από μερικά εικοσιτετράωρα.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη διάσημη ηθοποιό, μετά του boyfriend Justin Theroux

βεβαίως βεβαίως, να βγαίνει από γνωστό εστιατόριο του L.A. Το διάσημο ζεύγος δεν ήταν μόνο του καθώς μαζί του δείπνησε και το επίσης διάσημο ζεύγος Tom Hanks και Rita Wilson.

Οι τέσσερις τους έμειναν αρκετή ώρα στο μαγαζί πιθανότατα συζητώντας για τα επόμενα, κοινά επαγγελματικά τους σχέδια. Ίσως η Jennifer να ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει σε ταινία με τον Tom ή ακόμα καλύτερα να σχεδιάζουν από κοινού το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του ωραίου Justin, ο οποίος για να είμαστε ειλικρινείς είναι πολύ πιο διάσημος ως το αγόρι της Aniston παρά για τα επαγγελματικά του κατορθώματα.

Κατά την έξοδό τους πάντως από την πίσω πόρτα του εστιατορίου, τα πρόσωπά τους δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε γελαστά. Ίσως απλά η συμφωνία να μην ευδοκίμησε. Ή απλά μπορεί και να παράφαγαν! Αυτό που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια ήταν τα ασορτί σύνολα του ζεύγους Aniston- Theroux οι οποίοι ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Ελπίζουμε η Jennifer να μη συνεχίσει τις εμφανίσεις τύπου μηχανόβιος και να επιστρέψει γρήγορα στον παλιό, στιλάτο εαυτό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα