Εξυγιάνετε την επιδερμίδα σας έξυπνα

07:46 6/4/2012 - Πηγή: Queen.gr

Με το Aera Teint Pure της Vichy η επιδερμίδα σας ζητάει το Fond de teint της.

Είτε έχετε κανονική, μικτή ή ξηρή επιδερμίδα μπορείτε να της δώσετε το εργαλείο για να νιώσει και να δείξει καλύτερη και πιο όμορφη. To Aera Teint Pure της Vichy είναι Fond de teint διπλής δράσης με 100% μεταλλικές χρωστικές και Ιαματικό νερό της Vichy και Αντιοξειδωτικά CE, που προσφέρει αναλλοίωτο χρώμα και εξυγίανση της επιδερμίδας.

Αν

έχετε κανονική προς μικτή επιδερμίδα επιλέξτε την λεπτόρρευστη υφή, AéraTeint Pure Fluid, που είναι πολύ ελαφριά και λεπτόρρευστη, και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, καλύπτοντας με φυσικό τρόπο τις μικρο-ατέλειες.

Αν, πάλι, έχετε ξηρή επιδερμίδα η κρεμώδης υφή, AéraTeint Pure Crème είναι η κατάλληλη για σας. Η κρέμα έχει πλούσια και αέρινη υφή που γίνεται άμεσα ένα με την επιδερμίδα και χάρη στην ιδιότητά της να αιχμαλωτίζει και να συγκρατεί το νερό, ενυδατώνει συνεχώς την επιδερμίδα για 24 ώρες, χαρίζοντάς της απόλυτη άνεση. Είναι ιδανικό για επιδερμίδες με ανομοιόμορφη υφή που το Fond de Teint έχει την τάση να μαρκάρει.

Σε κάθε περίπτωση, το χρώμα μένει αναλλοίωτο για 12 ώρες, ακόμα και σε συνθήκες ρύπανσης, ενώ η επιδερμίδα είναι πιο υγιής, και μέσα σε ένα μήνα έχετε μείωση στις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς

Keywords
Τυχαία Θέματα