Πλάκωσαν και οι μεταφυσικοί

17:56 1/2/2012 - Πηγή: Queen.gr

Και όσο η κρίση προχωράει πανευρωπαϊκά, τόσο αυξάνονται οι επισκέψεις σε αστρολόγους, που δείχνουν να είναι οι μόνοι που κάνουν χρυσές δουλειές είτε στα meda, είτε στα site. Και μέχρι εδώ καλά. Οι άνθρωποι επιχειρηματολογούν για την αξιοπιστία τους ή όχι και μένει στον καθένα μας αν θα πιστέψει στο που είναι ο Κρόνος του και που ο Άρης και πόσο τον επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής ή όχι. Η Πατέρα, η Παγιατάκη,

η Μπήλιου, ανεβάζουν νούμερα με τις εμφανίσεις στις εκπομπές που συνεργάζονται. Οι guest εμφανίσεις του Πανοπουλου ή του Λεφάκη γίνονται θέμα για την AGB προς μελέτη και ανάλυση κοινών. Πιο σταρ από τους σταρ οι αστρολόγοι στις μέρες μας.

Υπάρχει μια ανάγκη όλων να δούμε πίσω από το παραπέτασμα του υλικού και του τώρα. Και είμαστε έτοιμοι να πιστέψουμε ότι μας βεβαιώνει πως δεν υπάρχει μόνο αυτό που αγκίζουμε ή βλέπουμε. Ας είναι και στοιχειά, δαιμόνια ή ξωτικά. Πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάξει ένα σαλονάκι σε φωτογραφία στο διαδίκτυο με τις ώρες. Κατακλύζεται το διαδίκτυο από αυτήν την φωτογραφία σε όλη την Ευρώπη.

Στις κουρτίνες του συμβατικού σε διακόσμηση σαλονιού, κρύβεται λέει μια σατανική μορφή που κοιτάξει στο δωμάτιο. Κοιτώ και εγώ. Με τις ώρες. Παρατηρώ πόσο καλογυαλισμένο είναι το τζάμι. Καλονοικοκυρά η κυρία του σπιτιού θα 'ναι! Και τι ωραίο αζουράκι στους καναπέδες! Α! Αυτή η λάμπα δεν είναι του γούστου μου! Σατανική μορφή εγώ δε βλέπω! Αντίθετα διακρίνω ακόμα και το γκαζόν που είναι φρεσκοκουρεμένο έξω από το τζάμι. Από κάτω η φωτογραφία επεξηγεί πως παγκοσμίως οι άνθρωποι χωρίζονται σε αυτούς που κοιτούν και βλέπουν τη μορφή και σε αυτούς που αδυνατούν να επικοινωνήσουν με το αδυνατούν. Έχουμε όλοι καταλάβει σε ποια κατηγορία ανήκω! Της αδυναμίας!

Το Facebook επίσης, κατακλύζεται και δεν μπορεί να μη το είδατε, με το βίντεο ενός ποδοσφαιριστή που τον πιάνει, λέει, δαίμονας αόρατος από το λαιμό και τον σέρνει μέσα στο γήπεδο. Άπειρα κλικ στο βίντεο. Κλικάρω και εγώ! Βλέπω έναν ποδοσφαιριστή να κάνει κωλοτούμπες!

Προφανώς το μεταφυσικό δε το έχω! Καλύτερα για μένα η χειρότερα; Μπα; Από το να με πιάνει ο Παπαδήμος απ το λαιμό με νέες οφειλές και χαράτσια, προτιμώ τον δαίμονα. Θα κάνω δυο βέλτιστες και θα μα αφήσει ήσυχη στο κάτω κάτω. Ενώ ο άλλος; Καρυδωμένη με έχει!

Keywords
Τυχαία Θέματα