Παιχνιδότοποι για παιδιά που αγαπούν το design

Ποιος είπε ότι τα πιτσιρίκια δεν έχουν δικαίωμα στο μοντέρνο design και την σύγχρονη αρχιτεκτονική;

Όλοι μας, όταν ήμασταν παιδιά, θέλαμε τον δικό μας χώρο για να παίζουμε. Αυτός μπορεί να ήταν μια αποθήκη, ένα φορητό σπιτάκι για παιδιά, μια σκηνή, ένα δεντρόσπιτο, ακόμα και το κρεβάτι μας καλυμμένο από σεντόνια έτσι ώστε να μοιάζει με καταφύγιο. Βλέποντας, όμως, τα Smart Playhouses δεν γίνεται παρά να νιώσεις ζήλεια για το πώς μπορούν να παίζουν σήμερα τα παιδιά.

Τα

Smart Playhouses είναι μια σειρά από μοντέρνα σπίτια-παιχνίδια για παιδιά, όσο «παιχνίδι» τουλάχιστον μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα εκπληκτικού design σπίτι μικρής κλίμακας.

Πρόκειται για μικρά σπιτάκια, ευάερα και εντυπωσιακά στυλάτα, διασκεδαστικά για τα παιδιά και με μεγάλη ασφάλεια για να κρατάνε τους γονείς ήσυχους. Χωρίζονται σε τέσσερα μοντέλα, το καθένα από αυτά εμπνευσμένο από μια σύγχρονη αρχιτεκτονική ιδέα, ενώ μπορούν να διακοσμηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν στη προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Είναι κατασκευασμένα με όλους τους κανόνες ασφάλειας και αντοχής, από υλικά υψηλής ποιότητας που αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, έτσι χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση και είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους.

Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα Smart Playhouses και να αποκτήσετε ένα δικό σας στο: www.smartplayhouse.com

Keywords
Τυχαία Θέματα