Όποιος μοιράζει μυαλό... ας δώσει λίγο στην Madonna γιατί η κατάστασή της είναι πια σοβαρή

Ελπίζουμε να μην είναι και μη αναστρέψιμη

Εντάξει είναι η βασίλισσα της pop και μία από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και στα καλά της! Διότι όταν γίνεσαι 56 ετών, και κάνεις πάρτι γενεθλίων στο οποίο οι περισσότεροι είναι από... ελαφρά ντυμένοι έως γυμνοί, τότε μάλλον κάτι σοβαρό σου συμβαίνει.

Η Madonna λοιπόν, η οποία τα τελευταία χρόνια

έχει υποπέσει σε αρκετά σφάλματα προκαλώντας την οργή και τις αντιδράσεις του κοινού, η γνώμη μας είναι απλά να κάτσει σπίτι της και να απολαύσει το μεγαλείο της, έκλεισε ως γνωστόν τα 56 και όπως ήταν αναμενόμενο διοργάνωσε τρικούβερτο γλέντι, όχι στη ταβέρνα δίπλα από το σπίτι αλλά σε μία ταπεινή βίλα στις Κάννες.

Παρόντες όλοι οι διάσημοι φίλοι της βασιλίσσης, ανάμεσά τους η Kate Moss αλλά και οι DSquared, με το κεντρικό θέμα του πάρτι να είναι η δεκαετία του '20, άλλο που δε θέλανε, το αλκοόλ να ρέει άφθονο και ποιος ξέρει τι άλλο, και φυσικά η... γυμνή σάρκα από ένα σημείο και μετά να είναι το απόλυτο must.

Στη συνέχεια η Madonna πόσταρε και μία ημίγυμνη φωτογραφία της έτσι για να το γλεντήσει, και φτάνουμε στο αποκορύφωμα της βραδιάς: Παρών στο πάρτι ήταν και ο 8χρονος υιοθετημένος γιος της star, David, αναλόγως ενδεδυμένος, ο οποίος σύμφωνα με φήμες αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σοκ από... όλα αυτά που είδε στα γενέθλια της μανούλας!

Η Lourdes και ο Rocco άφαντοι! Μάλλον την μυρίστηκαν τη δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα