Οι ταινίες της εβδομάδας

Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες της πόλης.

 



Η Χιονάτη και ο Κυνηγός
Snow White and the Huntsman

Οι Αμερικάνοι αποφάσισαν να κάνουν ταινία το γνωστό παραμύθι, φυσικά με μεγαλύτερη δραματικότητα και αντίστοιχη ατμόσφαιρα. Μέσα στους πρωταγωνιστές, στον ρόλο της Κακιάς Μάγισσας, η Σαρλίζ Θέρον.

Key Largo

Η κλασική, ασπρόμαυρη, ταινία του Τζον Χιούστον με τους Χάμφρει Μπόγκαρντ και Λορίν Μπακόλ και φόντο την μεταπολεμική Αμερική και τους γκάνγκστερς.

Το Κοράκι
The

Raven

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του V – for Vendetta, με τον Τζον Κιούζακ στον ρόλο ενός serial killer, στην Βαλτιμόρη του 1849.
Παρά τις περγαμηνές σκονοθέτη και πρωταγωνιστή, και τις ατμοσφαιρικές εικόνες, οι ειδικοί το υποδέχτηκαν με πολύ μέτριες κριτικές.

4ever

Αν και ξενικος ο τίτλος, πρόκειται για ελληνική ταινία, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πυρπασόπουλου, ο οποίος εδώ κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και αυτό του μοντέρ και παραγωγού. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου του Γιώργου Ηλιόπουλου.

Επικίνδυνη Σιωπή
The Whistleblower

Μια γερμανοκαναδέζικη ταινία, με τις Μόνικα Μπελούτσι και Βανέσα Ρεντγκρέιβ σαν πιο γνωστά ονόματα του καστ, που πραγματεύεται την προσπάθεια μιας αμερικανίδας αστυνομικού που υπηρετεί στις δυνάμεις του ΟΗΕ στη Βοσνία να αποκαλύψει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης γυναικών.
Σύμφωνα με τους κριτικούς, πολύ μέτρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα