Οι fashion αγορές που μετανιώνουμε

Όλες έχουμε δικαίωμα στο λάθος

Όλες έχουμε, κατά καιρούς, αγοράσει fashion items τα οποία έχουμε φορέσει ελάχιστα, πριν συνειδητοποιήσουμε ότι η αγορά μας ήταν ένα τεράστιο λάθος. Παρακάτω δείτε τις πιο σύνηθεις κακές fashion αγορές.

1) Δερμάτινα παντελόνια
Η Kim Kardashian είναι το ζωντανό παράδειγμα του γιατί τα δερμάτινα παντελόνια είναι ένα fashion

item που πρέπει να αποφεύγεται. Κάθε δερμάτινο παντελόνι θα έπρεπε να έχει πάνω του μία προειδοποίηση ότι, εκτός αν έχετε τις αναλογίες της Kate Moss, καλό θα είναι να μην το παοκτήσετε.


2) Βελουτέ φόρμες
Η Tulisa Contostavlos είναι, σίγουρα, η μοναδική γυναίκα στον κόσμο που τις φοράει ακόμα. Στην πραγματικότητα, καμία γυναίκα άνω των 17 δεν θέλει να δείχνει σαν την Malibu Barbie.


3) Φλούο κομμάτια
Ο λόγος είναι απλός: στο μυαλό αυτής που τα φοράει, η ίδια φαίνεται νεότερη και στυλάτη. Στην πραγματικότητα, φαίνεται 10 χρόνια μεγαλ'ύτερη. Το neon προσθέτει χρόνια σε όλες, πράγμα το οποίο δεν φαίνεται να συμμερίζεται η Nocki Minaj, η οποία δείχνει απλώς αστεία.


4) Τσαντάκι μέσης
Τα τσαντάκια- «μπανάνες» μπορεί να είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος να κουβαλάτε παντού μαζί σας τα απαραίτητα. Κοιτώντας, όμως, την φωτογραφία της Heather Mills, μήπως να τα αποφεύγατε;


5) Cropped τοπ
Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν βγάλει το στομάχι τους σε κοινή θέα, το έχουν μετανιώσει. Μπορεί να θέλετε να δείξετε την καλή δουλειά που κάνετε στο γυμναστήριο, αλλά, όπως βλέπετε, μέχρι και η Jennifer Lopez την πάτησε, θυμίζοντας την Sport Spice.


6) Crocs
Μπορεί να είναι το πιο βολικό παπούτσι στον κόσμο αλλά, αλήθεια τώρα, αν δείχνουν χοντροκομμένα και άσχημα, ακόμα και στην Kate Middleton, μήπως να το ξανασκεφτόσασταν;


7) Ψηλές, δερμάτινες μπότες
Είστε η Julia Roberts; Είστε στρίπερ; Είστα κάτω των 30; Είστε supermodel πάνω στο catwalk; Εάν η απάντηση σε μ΄πια από αυτές τις ερωτήσεις είναι όχι, απλώς ξεχάστε τις μπότες που φτάνουν μέχρι τον μηρό. Με κάτι τέτοιες επιλογές την πάτησε και η Taylor Momsen και πήρε πόδι από το Gossip Girl.

8) Σαμπό
Εκτός εάν βρίσκεστε στην Ολλανδία και θέλετε να αναβιώσετε κάποιο έθιμο της χώρας. Η Julianne Moore αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα φορέσετε.

 

Διαβάστε ακόμα:

To Queen.gr σας συνδυάζει το peplum φόρεμα για τη βάφτιση
To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν
Jimmy Choo "Taste": Η τελευταία στυλιστική εμμονή των stars

Keywords
Τυχαία Θέματα