Ο David Beckham στην πιο ξεχωριστή προπόνηση της ζωής του

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έπαιξε ένα ματς με τον αρχηγό της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου των Παραολυμπιακών και έδωσε κουράγιο σε όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ακόμα όμως και ο David Beckham δυσκολεύεται να κάνει τις μαγικές ντρίπλες του όταν παίζει στο απόλυτο σκοτάδι. Τι θα γινόταν, λοιπόν, αν αναγκαζόταν να παίξει έναν ολόκληρο αγώνα με κλειστά τα μάτια;

Ακριβώς αυτό έκανε χτες το απόγευμα

ο 36χρονος άσος του ποδοσφαίρου, καθώς οργάνωσε μια κανονική προπόνηση μαζί με τον αρχηγό της βρετανικής ομάδας ποδοσφαίρου των Παραολυμπιακών, Dave Clarke, ώστε να νιώσει πως είναι να παίζεις ποδόσφαιρο ως άτομο με ειδικές ανάγκες.

Ο Beckham μετά το τέλος της προπόνησης, καθόλη τη διάρκεια της οποίας φορούσε μάσκα στα μάτια ώστε να μην βλέπει, παραδέχτηκε πως η όλη εμπειρία κατάφερε να του «ανοίξει» τα μάτια και να συνειδητοποιήσει πόση προσπάθεια και ταλέντο χρειάζεται για να γίνεις ένας αθλητής των Παραολυμπιακών.

«Είναι μια πραγματική απόδειξη για την ποιότητα των Παραολυμπιακών αθλητών μας», είπε ο Beckham, προσθέτοντας «Ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητα που δείχνουν κάνοντας αυτό το πράγμα κάθε μέρα, με κάνει υπερήφανο που είμαι Βρετανός».

Η προπόνηση αυτή έγινε στα πλαίσια της καμπάνιας του Beckham για του Παραολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012, στους οποίους είναι επίσημος Πρέσβης Αγώνων. Η καμπάνια έχει σκοπό να ενθαρρύνει τους νέους ανθρώπους ώστε να ζουν πιο υγιεινά αλλά και να στρέψει τα βλέμματα στη προσπάθεια και την απίστευτη αφοσίωση που δείχνουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες για να πάρουν μέρος στους Παραολυμπιακούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο της ιδιαίτερης αυτής προπόνησης του David Beckham με τον Dave Clarke.

Keywords
Τυχαία Θέματα