Η καλύβα του μέλλοντος

Ένα βιβλίο παίρνει φόρμα και υπόσταση και δημιουργεί το πιο πρωτότυπο και εντυπωσιακό σπιτάκι κήπου που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Το «Walden: Or, Life in the woods» είναι ένα πολύ διάσημο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα και φιλοσόφου Henry David Thorea, το οποίο περιγράφει λεπτομέρειες από την ζωή του Thorea και τη σχέση του με την φύση, όταν είχε περάσει μια περίοδο 2 χρόνων ζώντας μόνος του στο δάσος με πλήρη αυτάρκεια, μέσα σε

μια ξύλινη, μικροσκοπική καλύβα δίπλα στη λίμνη Wladen Pond στη Μασαχουσέτη. Αυτό ακριβώς το βιβλίο, λοιπόν, και η ιστορία του συγγραφέα, ενέπνευσαν τον δημιουργό αυτής της ιδιαίτερης καλύβας, η οποία συνδυάζει πρακτικότητα και design και προσκαλεί τον θεατή να ζήσει στην εξοχή.

Το Walden Garden Shed, όπως ονομάζεται, είναι τόσο εντυπωσιακό που το πιο πιθανό είναι να μην θέλετε να μπείτε ξανά στο κανονικό σπίτι. Δεκάδες χώροι διαφορετικού μεγέθους είναι σκαλισμένοι μέσα σε αυτό το εξαιρετικά στενό ξύλινο κουτί, το οποίο προσφέρει πολλές επιλογές για την αποθήκευση όλων των αντικειμένων που σχετίζονται με τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους, όπως κλουβιά και τροφή για πουλιά, γλάστρες, ποτιστήρια, σκεύη γκριλ, εργαλεία κηπουρικής, ακόμα και τραπέζι για πικ-νικ.

Εκτός όμως από την αποθήκευση και την οργάνωση των εργαλείων και των όποιων αντικειμένων, το ξεχωριστό αυτό σπιτάκι του κήπου διαθέτει ένα σκαλισμένο άνοιγμα στη μέση του, το οποίο εξυπηρετεί ως μικρό καθιστικό με τραπέζι, μαλακά καθίσματα και κουρτίνες, ώστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από μια ικανοποιητική δουλειά στον κήπο.

Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο. Μια ξύλινη σκάλα επιτρέπει την πρόσβαση στην κορυφή του «κουτιού», όπου βρίσκεται ένα μικρό αλλά άνετο κρεβάτι το οποίο στεγάζεται από μια γυάλινη ηλιοροφή. Έτσι μπορείτε να ξαπλώνετε και να χαζεύετε τα αστέρια το βράδυ ή να αφήνετε τον ήλιο να σας ζεσταίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όποια επιλογή κι αν διαλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι πως η ζωή στη φύση δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα