Νέο ταλέντο στην οικογένεια: Δείτε το δαχτυλίδι που σχεδίασε ο Knox για τη μαμά Angelina!

Μάθετε τα δώρα που της χάρισαν τα παιδιά της για τη γιορτή της Μητέρας

Η Angelina Jolie είναι η πιο τυχερή μαμά στο Hollywood, καθώς δεν έχει ένα, αλλά 6 παιδιά να την λατρεύουν. Και μπορεί οι περισσότερες μανούλες να πήραν στη γιορτή της Μητέρας μια τρυφερή καρτούλα άντε και λουλούδια από τα παιδιά τους, η Angie στάθηκε κι εκεί τυχερή. Τα παιδιά της, της έκαναν δώρο ένα χρυσό δαχτυλίδι, το οποίο μάλιστα σχεδίασε ο βιολογικός της γιος

Knox.


H ίδια τονίζει: «Ο Brad και τα παιδιά είναι πάρα πολύ δημιουργικά. Τους αρέσει διαρκώς να φτιάχνουν πράγματα. Ο Knoxy σχεδίασε μια εικόνα εμπνευσμένη από την ταινία Maleficent (στην οποία και πρωταγωνιστεί η διάσημη μαμά του). Το σχέδιό του, λοιπόν, μετατράπηκε (με τη βοήθεια του μπαμπά Brad) σε... χρυσό δαχτυλίδι.»


Από την άλλη η κόρη της Vivienne, της χάρισε μαξιλάρια και είδη γραφικής ύλης για το γραφείο της. Τέλος, ο δεκάχρονος Pax, ο οποίος γνωρίζει την αδυναμία της Angelina στον Goofy, της ζωγράφισε τον αγαπημένο της ήρωα πάνω σε ένα t-shirt, το οποίο και φόρεσε η τυχερή μαμά μαζί με μια κορώνα στο κεφάλι!


Μια υπέροχη οικογένεια! Αναμένουμε το γάμο του διάσημου ζεύγους. Δείτε την Jolie με το νέο της δαχτυλίδι στην παραπάνω gallery.

Keywords
Τυχαία Θέματα