Εντόπισαν 77 παιδόφιλους!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕντόπισαν 77 παιδόφιλους!Παρασκευή, Μάιος 16, 2014 - 12:42

«Λαβράκια» έβγαλε η διεθνής επιχείρηση που οργάνωσε και συντόνισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά της παιδικής πορνογραφίας,καθώς... στην τσιμπίδα των «ηλεκτρονικών Ράμπο» έπεσαν 77 ανθρωπόμορφα κτήνη από διάφορες χώρες του πλανήτη οι οποίοι αντάλλασσαν εμετικά βίντεο με βιασμούς ανήλικων! Μεταξύ αυτών και οι τρεις πρόσφατα συλληφθέντες παιδόφιλοι

από την Ελλάδα!

Ο Σφακιανάκης

Η μεγάλη επιχείρηση είχε την κωδική ονομασία «HYDRA» (εμπνευσμένη από το μυθικό τέρας Λερναία Υδρα), διότι όπως χαρακτηριστικά είπε ο διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης: «Το φαινόμενο μοιάζει με τη Λερναία Υδρα: ένα κεφάλι κόβεις, δέκα πετάγονται!»

Η έρευνα σε διεθνές επίπεδο έγινε μετά τη σύλληψη του Βούλγαρου παιδιάτρου στα Ιωάννινα, ενός 25χρονου φοιτητή στη Γλυφάδα και ενός ακόμη υπηκόου Βουλγαρίας, που είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών, οι οποίοι συμμετείχαν σε μεγάλο κύκλωμα που αντάλλασσε υλικό παιδικής πορνογραφίας με παιδόφιλους ανά τον κόσμο.

Για καθέναν από τους 77 παιδόφιλους η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δημιούργησε ξεχωριστό φάκελο και τον απέστειλε στην Ιnterpol, προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες για τη σύλληψή τους στις χώρες τους.

Ωστόσο το πιο σημαντικό στη συγκεκριμένη έρευνα είναι το γεγονός πως μεγάλο μέρος του υλικού που διακινήθηκε από το κύκλωμα των παιδόφιλων είναι... πρωτόλειο και πρωτοεμφανιζόμενο, κάτι που σημαίνει ότι σε κάποια περιοχή του πλανήτη αδίστακτα ανθρωπόμορφα τέρατα βιάζουν ανήλικα αγόρια και κορίτσια καταγράφοντας την ανίερη πράξη τους, για να την πουλήσουν στη συνέχεια στο διαδίκτυο έναντι 10.000 ευρώ σε αρρωστημένες προσωπικότητες, που τις περισσότερες φορές είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο διοικητής της Δίωξης Μ. Σφακιανάκης, σύμφωνα με έρευνα ειδικών ψυχολόγων στην Ευρώπη, το 93% των ανθρώπων που βλέπει αυτό το ανατριχιαστικό υλικό είναι εν δυνάμει βιαστές παιδιών.

Τέλος, έγινε γνωστό πως τα κέρδη από τη διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού παγκοσμίως το 2013 ξεπέρασαν τα 3,5 δισ. ευρώ! Δηλαδή, στον κατάλογο των κερδών από παράνομες ενέργειες η παιδική πορνογραφία είναι τρίτη, με πρώτο το εμπόριο ναρκωτικών και δεύτερο το εμπόριο όπλων.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα