Μυστικά για θανατηφόρες καμπύλες από την Eva Mendes

Τι κάνει η διάσημη ηθοποιός για να διατηρείτε σε φόρμα;

Η Eva Mendes- το κορίτσι του Ryan Gosling, χωρίς να έχει την εμμονή να δείχνει super skinny αποκαλυψε τις διατροφικές της συνήθειες και το fitness που ακολουθεί. Όπως η ίδια έχει πει:

«Κάνω yoga 2 φορές την εβδομάδα γιατί επαναφέρει

τους μύες μου από το περπάτημα, δουλεύει την στάση του σώματος μου και ισορροπεί το μυαλό μου .Είναι σημαντικό να γνωρίσεις τα όρια του σώματός σου του. Πηγαίνω γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα και κάνω ελαφριά βάρη και αερόβια άσκηση. Γενικότερα βγάζω βόλτα τον σκύλο μου για γρήγορο περπάτημα. Επίσης Όλοι έχουμε θετικά και αρνητικά. Αν αγνοείς τα αρνητικά είναι αδύνατον να αναδείξεις τα θετικά σου.»

Αν η Eva σιχαίνεται ένα πράγμα, είναι το τεχνητό μαύρισμα - τόσο από σολάριουμ όσο και από κρέμες μαυρίσματος: «Δεν μπορώ το ψεύτικο μαύρισμα. Ευτυχώς έχω φυσικό μαύρισμα,όμως παρόλα αυτά δεν παραλείπω να φοράω αντηλιακό με δείκτη SPF 30. Το μακιγιάζ στην παραλία το θεωρώ επίσης κακή ιδέα. Τον υπόλοιπο χρόνο, όταν αισθάνομαι χλωμή απλώνω ένα bronzer ή ένα περλέ shimmer σε πρόσωπο και σώμα.»

Με το φαγητό, τα πράγματα για την Eva είναι κάπως πιο δύσκολα: «Είμαι ικανή να φάω και ολόκληρο τραπέζι αρκεί να έχει επικάλυψη σοκολάτας. Απολαμβάνω οτιδήποτε σοκολατένιο, χωρίς τύψεις όμως. Πάω γυμναστήριο την επόμενη μέρα για να επανορθώσω. Πρόσφατα ξεκίνησα να τρώω μαύρη σοκολάτα για να ικανοποιώ την λιγούρα μου για γλυκό. ενώ χρησιμοποιώ αγαύη στο γιαούρτι και το τσάι μου. Τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά και πάντα έχω ένα μήλο στην τσάντα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα