Μου έλεγε ψέματα για όλα!

21:05 4/8/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας.ειχα μια γνωριμια απο ενα σεμιναριο π πηγαινα. στο δευτερο ραντεβου καταλαβα πως ηξερε αρκετα πραγματα γ μενα μου ειπε είναι χηρος

μ ενα παιδι (που αργοτερα γινανε δυο κ πως εγω δ ειχα καταλαβει σωστα). Σοκ επαθα αλλα με πολλη σκεψη κ εβλεπα πως ειχα να κανω μ σοβαρο τυπικο ευγενικο τυπο αν κ ειχα αρνητικα σχολια απο δικο μου ανθρωπο. Κανω σχεση μαζι του μετα απο 1 μηνα.αρκετα ανοιχτος στα λογια του εγω ηθελα πραξεις ..οταν τον αγγιζα λιγο περισοτερο μου ελεγε σιγα γιατι το σωμα δεν ακολουθει το μυαλο. 39 χρονων κ εγω 34 .Του ζηταω μετα απο ενα μηνα σχεσης να παμε ενα 2μερο μου λεει πως δεν ειμαι ετοιμη.λιγο τσιγκουνης .οπου πηγαιναμε με δικο μου αυτοκινητο.Μου αναφερει ενα ταξιδι γ εξωτερικο 7μερες, απο καποιον συλλογο απαντω πως θελω ν παω μαζι του καπου που δεν θα υπαρχουν 40 ατομα μ απαντα σωστα .τα πηγαιναμε καλα αλλα χωρις σεξ που ηθελα αυτος τιποτα.ερχετε απο δουλεια κ μου λεει που δηλωσε για εκδρομη, αλβανια.τον πειραξα για τ χωρα. Μαζι θα ηταν καποια ατομα απο δουλεια κ η πρωην τ φιλουτου.πριν τ ταξ.πηγαμε ενα 2μερο αφου ειχαμε 3μην σχεση.Το καναμε δεν ηταν κατι το καλο...δεν ηξερε νομιζω(.λεπτο μοριο).την αλλη μερα ηταν καπος μεχρι που καταλαβα πως δεν ηθελε να των αγγιζω.Πηγε ταξειδ. δεν απαντουσε σ μνμ κ τηλ μαθαινω πως η αλβανια ηταν απλο περασμα κ ο προορισμος ηταν ποιο ομορφη χωρα...μου τηλφ.οταν γυρισεκ μου ειπε πως δεν ειχε τηλ μαζιτου βρηκε ψεματα κ χαζους λογους ν μην βρεθει μαζιμου ενω με επερνε τηλ για να δει τη κανω με ειπε σφιχτη κ πως με ενδιαφερει μονο ο εαυτος μου.Καμια σχεση δεν ειμαι ετσι .εγινα χαλια κ του το ειπα.αφου εκανε κ αλλες διακοπες. Μετα αρχησε ν περναει απο δουλεια ν λεει γεια κ να προσπαθει ν τον δω.με κρατουσε πισω αυτος επαιζε μ το μυαλομου?ισως τ ηξερε λογο δουλειας του...ισως.Τωρα τα εχει με την πρωην τ φιλου του που ειναι μαζι στ δουλεια κ στο ταξιδι .ΜΕ φιλους δεν μιλαει γιατι δεν τους ειχε πει για τ παιδια του.επεσα αρκετα εξω για αυτον κ για την σχεση ηθελα να παει καλα τωρα ειμαι μια χαρα απλα θελω μια γνωμη γιατι πιστευω πως πρεπει να εισαι κακος ανθρωπος για να συμπεριφερθηκε ετσι με ολα αυτα που εχει περασει ΑΡΡΩΣΤΙΑ-ΘΑΝΑΤΟς και να μη πει στα ισια ν χωρισουμε η εχω αλλη πως χαρακτηριζουμε ενα τετοιον αντρα?.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑς Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ.

Η απάντηση του Queen.gr

Πολλές γυναίκες κάνουμε μοιραί αλάθη μην παίρνοντας πολλά στα σοβαρά, με κύρια τον χρόνο και τη ζωή μας. Έχει πραγματικά τόσο μεγάλη σημασία να κρίνουμε τώρα αυτόν τον άνθρωπο που μπορεί αν είναι όποιος θέλει και να κάνει ό, τι του αρέσει; 'Οχι.

Σημασία έχει να κρίνουμε τις δικές σου επιλογές. Δέχτηκες να μείνεις και να μπεις σε σχέση με ένα άνθρωπο που σου έδωσε άσχημα δείγματα εξ' αρχής. Ψέματα, ανακρίβειες και όχι ιδιαίτερα προσηλωμένη σε εσένα συμπεριφορά. Χωρίς ενθουσιασμό, χωρίς σεξ και χωρίς χαρακτηριστικά που σου αρέσουν στη συμπεριφορά του, επιλέγεις να μείνεις και να προσπαθήσεις μαζί του. Για ποιο λόγο να συμβιβαστείς. Εκείνος δεν είχε τα απαραίτητα για να σε κάνει ευτυχισμένη, εσύ κατέλειξες να κυνηγάς και να περιμένεις ενώ εκείνος κάνει τη ζωή του. Η ζωή του είναι αρρωστημένη και οι επιλογές του παράλογες. Το θέμα όμως δεν είναι να εξηγήσουμε τη δική του συμπεριφορά επαναλαμβάνω, αλλά το γεγονός ότι κάθεσαι και τον αναλύεις και ασχολείσαι με τα όσα κάνει. Πρέπει να δεις εσύ γιατί επέλεξες έναν άνθρωπο που δεν θα μπορούσε να σε καλύψει. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα