Μου αρέσει ένα παιδί που δουλεύει σε ένα μαγαζί. Μιλάμε πολύ τελευταία, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν του αρέσω και εγώ. Τι να κάνω;

Θα ήθελα να μου πείτε αν όντως με βάση αυτά που κάνει ενδιαφέρεται για έμενα.

Είναι 22 χρονών και δουλεύει σε ένα μαγαζί όπου εγώ πηγαίνω συνέχεια μόνο και μόνο για να τον βλέπω. Πλέον όταν πάω μιλάμε σαν φίλοι, μου κάνει πλάκες, μου γελάει, μου λέει πως πέρασε στις διακοπές του και με ρωτάει και για εμένα τι θα ήθελα να σπουδάσω (είμαι 17 χρονών) και τέτοια.
Επίσης μερικές φορές ενώ πάω να φύγω κάτι με ρωτάει και γυρνάω πίσω. Αυτό σημαίνει

κάτι; Μια μέρα σκόπιμα τον περίμενα έξω από το αυτοκίνητο του και με είδε, μου μίλησε, μου έκανε πλάκα, αλλά τίποτα άλλο. Εγώ να του δείξω ότι μου αρέσει; Εκείνος γιατί δεν κάνει κάτι - αν του άρεσα θα έκανε. Μήπως απλά με συμπαθεί ή θέλει να αποκτήσει οικειότητα μαζί μου για μια καλύτερη γνωριμία;
Σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω. Ευχαριστώ πολύ!


Αγαπητή φίλη,

«Μήπως απλά με συμπαθεί;», «μήπως θέλει να αποκτήσει οικειότητα μαζί μου για μια καλύτερη γνωριμία;» αναρωτιέσαι. «Μήπως απλά περιμένει να μεγαλώσεις ένα χρόνο και να γίνεις επίσημα ενήλικη;» θα προσθέσω εγώ.

Από ότι κατάλαβα το παλικάρι δουλεύει σε κάποιο μπαρ (όταν λες «μαγαζί» δεν νομίζω ότι εννοείς μαγαζί με ρούχα, ε;). Και ας υποθέσουμε ότι είναι barman - και σερβιτόρος να είναι δεν αλλάζει κάτι, απλά είναι άλλη αίγλη να σου αρέσει barman. Το ξέρεις ότι είναι η δουλειά τους να είναι φιλικοί (οι περισσότεροι δηλαδή) και να κρατάνε κοντά τους τακτικούς πελάτες. Πόσο μάλλον τις γυναίκες, που ομορφαίνουν και μια μπάρα.

Από όσα μου είπες, καλό μου, πιστεύω ότι απλά και σε συμπαθεί και κάνει καλά τη δουλειά του. Γιατί αν υπήρχε κάτι περισσότερο και στο μαγαζί να μην μπορούσε να κάνει κάτι, είχε την ευκαιρία του να στο δείξει έξω από το αυτοκίνητό του (btw μην το ξανακάνεις αυτό. Και spooky είναι και είσαι ακόμα μικρή).

Και όχι, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να του δείξεις ότι σου αρέσει. Το έχεις κάνει ήδη όταν τον περίμενες έξω από το αυτοκίνητό του. Τι άλλο δηλαδή; Εκτός κι αν είναι iq-ραδικιού, άρα δεν αξίζει η προσπάθεια.

ΥΓ.: 17 χρονών και πας συνέχεια σε αυτό το μαγαζί; Στη μάνα σου το είπες;

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα