Με φίλησε. Ωραία. Τώρα τι; Αυτό ήταν μόνο;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Ναι ξέρω, χιλιοειπωμένο και υπεραναλυμένο το θεματάκι και πάντα με τα ίδια συμπεράσματα...Να λοιπόν πολύ συνοπτικά και η δική μου ιστορία...Με φιλησε που λέτε κι εμένα το αγόρι που περίμενα τόσο καιρό αλλά δεν γίνεται να είμαστε μαζί γιατί πρώτον έμαθα ότι έχει κοπέλα και δεύτερον είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες...Αυτά κουβεντιάζαμε ένα βραδάκι στο μαγαζί που δουλεύει-είναι κάτω από το σπίτι μου-ώσπου μπούκαρε το αφεντικό και διαλυθήκαμε ησύχως με τις τελευταίες

του κουβέντες να είναι ''θα τα πούμε άλλη φορά''...Έχει περάσει μια εβδομάδα και βλέπω ότι κάθε φορά που με βλέπει σκύβει το κεφάλι και αλλάζει κατεύθυνση ή στην καλύτερη με χαιρετάει πολύ σφιγμένα ενώ όταν έγινε το συμβάν μου είχε είπε ότι δεν θέλει να σταματήσουμε να χαιρετιόμαστε και να είμαστε όπως πριν και γενικότερα μου το έπαιζε πολύ άνετος και χαλαρός...Αναρωτιέμαι γιατί να έχει αυτήν την αλλαγή στην συμπεριφορά του...Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω με αγωνία την γνώμη σας!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν έγινε και κάτι για να τρελαίνεσαι και να κρέμεσαι από αυτό το φιλί. Μπορεί να είναι κάτι που ήθελες πολύ και περίμενες, αλλά στην ουσία ήταν ένα φιλί. Για σένα δεν χάθηκε κι ο κόσμος - ελεύθερο κορίτσι είσαι- εκείνος έχει σχέση και αυτό ενοχλεί.

Μπορεί να υπάρχουν φάσεις που μας ελκύει και άλλο άτομο όταν έχουμε σχέση. Είναι δυνατόν να υπάρξει φλερτ. Δεν είναι σωστό αλλά σε κάποιους συμβαίνει. Εσύ μπορεί να τον θες αλλά αυτός είναι με μία άλλη κοπέλα. Δεν αποκλείεται να τον ελκύεις αρκετά και ακριβώς γι αυτό να αισθάνεται άβολα να σου μιλά ενώ είναι με άλλη κοπέλα. Μπορεί να μην θέλει να χωρίσει και κάθε φορά που σε βλέπει να θυμάται τι έκανε. Δεν αποκλείεται να θεωρεί πως δεν μπορείτε να διατηρείτε φιλικές επαφές μετά από αυτό και να ντρέπεται και εσένα και να για το ότι έχει σχέση.

Χαλάρωσε. Όσο και να σου έχει κολλήσει στο μυαλό. Δεν έχω να σου δώσω απάντηση για το τι σκέφτηκε εκείνος. Το μόνο που εκ των γεγονότων φαίνεται είναι πως δεν πρέπει να ασχοληθείς ιδιαίτερα. Τουλάχιστον όσο έχει κοπέλα. Αν θέλει ξέρει που να σε βρει.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα