Me & Aussie! Για να βρεις το τέλειο ταίρι πρέπει να έχεις τα τέλεια μαλλιά (video)

Δοκίμασε το ME&Aussie και θα ερωτευτείς

Είτε σου αρέσουν οι κουλ τύποι, οι περιπετειώδεις, οι αυθεντικοί ή οι τύποι που μοιάζουν να ξεπήδησαν από fashion editorial, ένα πράγμα χρειάζεσαι για να τους κατακτήσεις! Να είσαι ο εαυτός σου και φυσικά να έχεις πανέμορφα μαλλιά! Στην αναζήτηση για το ιδανικό ταίρι, δεν είσαι μόνη.... Έχεις aussome συμμάχους που είναι ικανοί να πάρουν τα... βουνά για εσένα!

Η Μαίρη Ρετσίνα μαζί με τους Aussie hunks βρέθηκαν στο χιονοδρομικό

κέντρο Καλαβρύτων για να βοηθήσουν τα Aussie Girls να αναγνωρίσουν ε-πι-τέ-λους το ιδανικό τους ταίρι, το αποκλειστικά δικό τους άλλο μισό που δεν φοβάται τις δεσμεύεις και πραγματοποιεί όσα υπόσχεται – απίστευτο και όμως αληθινό!

Μα φυσικά μιλάμε για τις Aussie 3 Minute Miracles διαθέσιμες σε τέσσερις μοναδικούς τύπους έτοιμους να... συναρπάσουν τα μαλλιά και τις αισθήσεις σου (γιούπι!!!). Πρόκειται για ένα μεγαλειώδες μικρό θαύμα των 3 λεπτών! Μπορείς μέσα σε 3 λεπτά να χαρίσεις μία ξεχωριστή εμπειρία στον εαυτό σου και στα μαλλιά σου.

Το Γιν και το Γιανγκ. Τα κουτάβια και τα κόκαλα. Κάποια πράγματα είναι πλασμένα το ένα για το άλλο. Και όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου, υπάρχει ένα Aussie 3 Minute Miracle που είναι η αδελφή ψυχή τους. Γνώρισε στα μαλλιά σου το Aussie των ονείρων τους. Και είθε να ζήσουν για πάντα ευτυχισμένα και θαυμάσια ενυδατωμένα.

Δες παιχνίδια με το χιόνι, κοίτα καλά για να βρεις το δικό σου ιδανικό ταίρι και μπες και εσύ στο νέο κίνημα ME&Aussie γιατί ...

«There is more to life than hair but it's a good place to start»
The Aussie Philosophy

Keywords
Τυχαία Θέματα