Με χώρισε μετά από 4 χρόνια σχέσης και τώρα λέει ότι ξεφτιλίζομαι επειδή τον αγαπάω και είμαι στα πατώματα. Τι να κάνω; Πώς να τον πλησιάσω;

Καλησπέρα Dr Love,

Είμαι φρεσκοχωρισμενη λιονταρίνα και απογοητευμένη. Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια ο άνθρωπος που αγαπούσα με χώρισε χωρίς καν να μου το πει μούρη με μούρη αλλά μεσώ email. Ξέρω πως φταίω και εγώ για αυτό γιατί την μέρα που χωρίσαμε φέρθηκα ανώριμα και έκανα χοντρή βλακεία, συμπεριφερόμουν τον τελευταίο καιρό σαν υστερική και επειδή δεν είχα δουλειά και επειδή δεν είχα με τι να ασχοληθώ (τώρα έχω δουλειά).
Έκανα πολλά fail,όχι και πως αυτός δεν είχε κάνει, να λέμε

του στραβού το δίκιο. Ούτε θέλει να μιλήσουμε, με αγνοεί πλήρως, μετά από 4 χρόνια το σκέφτομαι και μου ανάβουν τα λαμπάκια. Στο μεταξύ, επειδή είπα και εγώ τον πόνο μου σε 2 κοινούς φίλους μας, μαθαίνω πως ξεφτιλίζομαι στα μάτια του, επειδή πονάω, γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα.
Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να τον προσεγγίσω χωρίς να με "πνίξει" όπως μου είχε πει την τελευταία φορά που μιλήσαμε; Με αγαπάει, το ξέρω, απλά δεν ξέρω πλέον με ποιο τρόπο θα ξαναβρεθούμε ποτέ. Είμαι ανασφαλής στο φουλ υπόψη, φταίω και εγώ που τον ρώταγα τελευταία μήπως έχει βρει άλλη, λόγω της συμπεριφοράς του, που να ξέρω ότι έχει ψυχολογικά.. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ.
Τον άφησα στην ησυχία του, δεν τον ενοχλώ με μηνύματα, δεν πρήζω τους φίλους του, με μισεί,με λυπάται, τι στο καλό; Δεν αντέχω άλλο, δεν πετιούνται 4 χρόνια έτσι, δεν τα διαλύεις όλα επειδή πνίγεσαι.
Σε ευχαριστώ.

Καλησπέρα και σε εσένα, Δύσκολα τα πράγματα ε; Μεταξύ μας όμως του τα έπρηξες και εσύ. Τσουρέκια του τα έκανες. Τι σημαίνει, δεν είχες δουλειά; Δεν είχες με τι να ασχοληθείς και είπες να παίξεις με τα νεύρα του; Τι κουσούρι και αυτό. Όχι ότι ο τύπος είναι και κανένας άγιος βέβαια, έτσι όπως μου τα λες. Τα είχε και αυτός τα θεματάκια του. Και το να χωρίζεις μέσω email πιστεύω ότι σε κάνει λίγο ξεφτίλα. Ακούς εκεί με email. Ποιος είσαι ρε μάγκα;Δηλαδή μόνο για αυτό θα σου έλεγα «ξέγραψέ τον, χάπατο είναι, δεν αξίζει ο τύπος». Αλλά τον αγαπάς ε; Κοίτα να δεις. Μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο, αλλά πολλές (μα πάρα πολλές όμως) σχέσεις τελειώνουν επειδή ένας από τους δύο πνίγεται. Ή τουλάχιστον αυτή τη δικαιολογία βρίσκει. Και έχω δει 4 χρόνια να πετιούνται στα σκουπίδια για πολύ πιο ασήμαντους λόγους. Δεν πιστεύω ότι σε μισεί. Ούτε σε λυπάται. Απλά νομίζω ότι θέλει να σου δώσει να καταλάβεις ότι τελείωσε. Πάπαλα. Πώς να στο πω διαφορετικά - game over. Και το κάνει με έναν υπερβολικό και καθόλου ωραίο τρόπο, μάλλον για να το χωνέψεις. Και ίσως για να το χωνέψει και ο ίδιος. Γνώμη μου είναι να του δώσεις χώρο, από την ώρα που θέλεις τόσο να τα ξαναβρείτε. Καλά κάνεις και έκοψες τα μηνύματα και τις συζητήσεις με τους φίλους του. Άφησέ τον να το σκεφτεί μόνος του, γιατί όσο τον πιέζεις, κάνεις ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Κι αν, όπως είναι μόνος του, καταλάβει πόσο του λείπεις, τότε θα γυρίσει. Απλά δεν πιστεύω ότι τα πράγματα είναι στο χέρι σου πλέον. Κι αν δεν γυρίσει, τότε σημαίνει ότι τελικά δεν σε αγαπούσε τόσο, όσο εσύ. Άρα καλύτερα που τελείωσε τώρα. Btw μια συμβουλή. Αν τα ξαναβρείτε (αν λέω, μην το δέσεις κόμπο και ανοίξεις τις σαμπάνιες) το ξέρεις ότι έχετε πολλά πράγματα να συζητήσετε και πολλά προβλήματα να λύσετε. Γιατί, ο τρόπος που τελείωσε η σχέση σας, δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. ΥΓ.: Να πω κάτι; Πολύ θα ήθελα να δω κάποια μέρα έναν άντρα, ενώ η κοπέλα του τον ρωτάει αν έχει βρει άλλη, να γυρίσει και να απαντήσει «ναι, έχω βρει, γιατί;». Όπως και θα ήθελα να δω την αντίδραση της γυναίκας εκείνη τη στιγμή. Πόσο σουρεάλ. Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα