Με χώρισε επειδή δεν βγάζω αρκετά χρήματα για να με παντρευτεί!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..ΑΚΟΜΑ Κ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑ..ΕΣΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΨΑΧΝΕ ΑΦΟΡΜΗ.

Η απάντηση του Queen.gr

Καταλαβαίνω πως ένα τέτοιο γεγονός είναι πολύ λυπηρό και σίγουρα σε στενοχωρεί πολύ. Είναι άσχημο και σε έχει πληγώσει. Λογικό είναι να έχεις σοκαριστεί ιδίως εφόσον εσύ τον είχες στηρίξει.

Δεν θα διαφοροποιηθώ από τους φίλους σου. Αν σε αγαπούσε πραγματικά και παπούτσια να μην είχες να βάλεις που λέει ο λόγος δεν θα τον ένιαζε. Σαφώς και αυτός ο άνθρωπος δεν σε αγαπά, πιθανότατα δεν σε αγάπησε ποτέ και ακόμη πιο πιθανό είναι να αδυνατεί να αγαπήσει άνθρωπο πραγματικά.

Όσο κι αν σε πονά, σκέψου ειλικρινά. Θα ήθελες να σε δεις παντρεμένη με έναν βολεψάκια; Θα σου αρκούσε να τον έχεις και να μη νιώθει όπως εσύ; Σαφώς και είναι αφορμή. Ακόμη κι αν είναι αλήθεια όμως θα πρέπει να χαίρεσαι που δεν είσαι μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο και να λυπάσαι όποια γυναίκα καταλήξει μαζί του. Δεν θα σε έκανε ποτέ ευτυχισμένη. Είναι λίγος. Πολύ λίγος, πραγματικά. Θα το ξεπεράσεις εν καιρώ. Μη διανοηθείς να ασχοληθείς άλλο. Είναι χειρότερο και από κέρατο. Αλήθεια.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα