Κι όμως, η Cindy Crawford θέλησε να αφαιρέσει την ελιά- σήμα κατατεθέν της

Ποιος την απέτρεψε;

Θεωρείται μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Και όμως, η Cindy Crawford δεν είχε πάντα συνείδηση της εμφάνισής της. «Με πείραζαν τα παιδιά στο σχολείο, και γι' αυτό ήθελα οπωσδήποτε να την αφαιρέσω», δήλωσε το supermodel για την ελιά που την έκανε διάσημη, στο Into the Gloss, συμπληρώνοντας ότι, μέχρι και η αδερφή της, έβρισκε το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της άσχημο. Η μητέρα της Crawford ήταν αυτή που της άλλαξε γνώμη.

«Η μητέρα μου έλεγε πάντα "Ξέρεις πώς φαίνεται η ελιά, δεν ξέρεις πώς θα φαίνεται το σημάδι από την αφαίρεση"», είπε το μοντέλο, το οποίο

ομολόγησε και ότι βρίσκει τα social media κάπως περίπλοκα. «Προέρχομαι από μία γενιά, για την οποία το να είναι online ή στα social media, δεν αποτελεί δεύτερη φύση. Ακόμα πρέπει να το σκέφτομαι. Κάποιες φορές έχει πλάκα, διαφορετικά, είναι σαν να έχες ένα κατοικίδιο που μονίμως πεινάει, σαν ένα Tamagotchi». Η Crawford μίλησε, ακόμα, για τον λόγο για τον οποίο εργάζεται μέχρι σήμερα, «Ο λόγος που κάνω φωτογραφήσεις τώρα, είναι γιατί, αν δεν τις κάνω, η κάθε μέρα είναι σε Throwback Thursday, αφού εμφανίζομαι μόνο σε παλιές φωτογραφίες», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα