Κερδίστε το Idealia Life Serum της Vichy για μία λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα

Το Queen.gr προσφέρει σε 10 τυχερές αναγνώστριες έναν ορό Idealia Life Serum από την Vichy που θα κάνει την επιδερμίδα σας λαμπερή και ξεκούραστη!

IDÉALIA LIFE SERUM

Για πρώτη φορά ένας ορός «σβήνει» τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα και την προστατεύει!

Άγχος, κούραση, ήλιος, ρύπανση, μη ισορροπημένη διατροφή...Γιατί πρέπει να "φαίνονται"

στην επιδερμίδα;

Η Vichy, αναπτύσσει μια νέα προσέγγιση στην αντιμετώπιση της γήρανσης, που λαμβάνει υπόψη της τη «συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής». Πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις αποδεικνύουν ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η αλληλεπίδραση μας με το περιβάλλον επηρεάζουν αρνητικά την επιδερμίδα στο παρόν και στο μέλλον.

Για 1 φορά έγιναν κλινικές μελέτες σε γυναίκες που ζουν σε υπερβολικό βαθμό την καθημερινότητα, γυναίκες με επιδερμίδα υπερβολικά εκτεθειμένες στη ρύπανση, τοv καπνό, την κούραση, το στρες, τον ήλιο και τη μη ισορροπημένη διατροφή .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

· Λαμπερή επιδερμίδα
· Μείωση των δυσχρωμιών
· Ξεκούραστα χαρακτηριστικά
· Σύσφιξη πόρων

καθώς και προστασία της επιδερμίδας ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση, από την 1 κιόλας εφαρμογή. Μείωση ως και -37% στα μικρό-σωματίδια της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που παραμένουν στην επιδερμίδα ακόμη και με τον καθαρισμό της

Με μια ιριδίζουσα υφή - εμπλουτισμένη με χρυσές και κόκκινες πέρλες το IDÉALIA LIFE SERUM χαρίζει άμεση λάμψη. Συνδυάζει την λεπτόρρευστη υφή του ορού και την απαλότητα μιας κρέμας και επιτρέπει την βαθιά διείσδυση των πολύτιμων δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα.

Ταυτιστείτε και εσείς με τις γυναίκες που δοκίμασαν το Idealia Life Serum και μπείτε στην κλήρωση του Queen.gr για να το διεκδικήσετε!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=88770&url=queen.gr|579|1200{/iframe}

Keywords
Τυχαία Θέματα