Καθαρίστε τώρα τα τηλεοπτικά σας τσάκρα...

...ελάτε παιδιά! Όλοι μαζί! Όλοι! Ομμμμ...! Θα κάνουμε ασκήσεις γιόγκα και καθαρισμού τσάκρα! Τα τελευταία δεν ξέρω που βρίσκονται ακριβώς ανατομικά πάνω σε ένα ανθρώπινο σώμα (η μπορεί και κάτω), αλλά είναι καλό να ναι καθαρά, όπως και τα μαλλιά μας, τα νύχια μας και όλα μας, μιας και η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Ώρα άμα καθαρίζεις και τα τσάκρα είναι πιο αρχοντιά ακόμα διότι φεύγει η κακή κακή ενέργεια (ουστ παλιό ενέργεια, μου βρόμισες τα τσάκρα μου!). Ομμμμ!

Πίστεψε με το έχουμε ανάγκη! Έχουμε τα δικά μας προβλήματα, οι τηλεθεατές. Δηλαδή στριμωχνόμαστε, όσο να ναι, να περάσουμε

με πέντε ευρώ που μας έμεινε απ' την πληρωμή μας, όλο το μηνά, αλλά με καθαρά τσάκρα, δε θα έχουμε ανάγκη το φαΐ, μιας και θα γίνουμε όλοι γιόγκι και μπορεί και φακίρηδες και σε μεγάλα σημεία αυτοσυγκέντρωσης θα έχουμε και ένα ιπτάμενο χαλί και δεν θα χρειαζόμαστε βενζίνη.

Μέχρι αυτό το σημείο της τελειώσεις μας, βλέπουμε τηλεόραση και ταραζόμαστε. Τι ένταση είναι αυτή! Οι δημοσιογράφοι σπρώχνονται έξω απ τα προεδρικά μέγαρα! Ρίχνουν αγκωνιές ο ένας στον άλλον, έξω απ τα επίσης μέγαρα των κομμάτων.

Οι παρουσιαστές κινδυνεύουν με μετατόπιση δίσκου στην σπονδυλική στήλη απ το πολύ καθισιό στις άβολες καρέκλες των στούντιο. Ο νέος πρωθυπουργός γίνεται φύλλο και φτερό στις δημοσιογραφικές εκπομπές. Τι σπούδασε; Τι φίλους έχει; Πως οι γονείς της γυναίκας του ιδρύσαν το Cape Town; Πόσο μορφωμένος είναι! Πως θα σωθούμε τώρα!

Όλα αυτά τους δημιουργούν εντάσεις και μας βρομίζουν τα τσάκρα μας, εμάς τώρα! Τσακώνονται λέει, στη σύνταξη, μεταξύ τους οι δημοσιογράφοι. Τσακώνονται στον αέρα οι παρουσιαστές με το κοντρόλ τους. Πάει γενικά ο τσακωμός σύννεφο. Να, εγώ, εχθές μόλις, έβλεπα την αγαπημένη του Ρίτσα Μπιζόγλη, στην ΝΕΤ, σε έκτακτη εκπομπή, με καλεσμένους και ζωντανές συνδέσεις και άλλη μια κυρία δημοσιογράφο της κρατικής, γνωστή φυσιογνωμία, αλλά που μου διαφεύγει το ονόματα της, τώρα και δεν το χω εύκαιρο. Μόνο, τρέσα με τρέσα δε πιάστηκαν. Η γνωστή φυσιογνωμία, να ακυρώνει τις ερωτήσεις της Ρίτσας μου και να την αδειάζει στον αέρα. Το ύφος της να είναι, τύπου «έλα κουκλίτσα μου, τελείωνε να κάνουμε την δουλειά μας». Να φοβάμαι πως η Ρίτσα θα βάλει τα κλάματα. Οι καλεσμένοι να μην έχουν που να κρυφτούν! Οι δημοσιογράφοι στα παράθυρα, να μην ξέρουν σε ποια να πρωτοαπαντήσουν!

Οι φωνές τσιριχτές! Η ένταση να κορυφώνεται! Αντί για ειδήσεις, είχα την αίσθηση πως αν έβαζαν σχοινιά γύρω γύρω θα παρακολουθούσα μποξ γυναικείο! Και τώρα το παρουσιάζω έτσι, αστεία, αλλά ως τηλεθεάτρια πολύ άβολα αισθάνθηκα. Την ίδια ώρα σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια, δεν είχε ενημερωτική εκπομπή και δεν είχα όρεξη για χαζομαρούλες. Η θα συνέχιζα να βλέπω αυτή την άτυπη κόντρα, η θα έκλεινα την τηλεόραση και θα καθάριζα τα τσάκρα μου να φύγει η κακή ενέργεια. Πιστεύω πως καταλάβατε, ήδη, τι επέλεξε και μην ανησυχείτε τα τσάκρα μου λάμπουν από καθαριότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα