Και ο Σάκης Ρουβάς κάποτε φτωχός

Εγώ σας το έχω πει πως όλοι οι εγχώριοι celebrity θέλοντας να υπερασπίσουν το δημόσιο προφίλ τους, απέναντι σε έναν λαό που κάποτε τους αγάπησε και τους χάρισε όσα έχουν -και είναι πολλά- ανασύρουν απ την μνήμη τους και προβάλλουν, στιγμές φτώχειας.

Και καλά να είναι ο Τσαλταμπάσης και να σου λέει πως την έβγαζε με ένα ευρώ στην τσέπη. Να θυμάται τώρα ο Σάκης Ρουβάς, στη πρεμιέρα του «Βράδυ» πως είναι από φτωχή οικογένεια και πως δουλεύει 20 χρόνια και ό,τι έφτιαξε το έφτιαξε μόνος του, όσο να 'ναι

κλοτσάει! Και εμείς Σάκη μου, είκοσι χρόνια δουλεύουμε και δεν μας λένε Λάτση και έτσι πάει κανονικά το πράγμα. Δουλεύεις και αμείβεσαι. Κοπιάζεις και ανταμείβεσαι. Τώρα αν μέχρι τα 20 δεν είχες ακριβά αυτοκίνητα, μεταξωτά εσώρουχα και σπίτια με πισίνες και 3 Φιλιππινέζες, δεν είναι και η ζωή σου σα βγαλμένη απ' τα πτωχοκομεία του Ντίκενς. Θέλω να πω πως δεν χρειάζεται όποιος διακρίθηκε να απολογείται για λεφτά που δεν καταχράστηκε, δεν έκλεψε και δεν έκρυψε, για τα νόμιμα λεφτά που απέκτησε, λοιπόν, επειδή οι υπόλοιποι Έλληνες ζουν στερήσεις! Είναι περιττή η ένοχη!

Του Σάκη και του κάθε Σάκη, ο ρόλος είναι να μας χαρίζει στιγμές ονείρου, φαντασιώσεις, μελωδίες, φόντο μουσικό στις ζωές μας. Οι οποίες στιγμές δύσκολες, για αυτόν, είναι πίσω στο παρελθόν του και εμάς εδώ στο παρών και πολύ φοβάμαι στο μέλλον μας. Άρα, ας αφήσουμε τα πολλά και ας συνεχίσουμε τις ζωές μας. Και ο Σάκης θα ζει καλά και εμείς όχι καλύτερα, όπως τελειώνουν τα παραμυθάκια, αλλά πολύ, πολύ χειρότερα, αν ζούμε κιόλας!

Keywords
Τυχαία Θέματα