Κάντε τις καλές διατροφικές συνήθειες τρόπο ζωής και χάστε βάρος

11:32 6/8/2012 - Πηγή: Queen.gr

Πιο εύκολα, πιο γρήγορα, χωρίς κόπο

Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, μπορεί να έχετε μπερδευτεί με τις αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που η άσκηση και η δίαιτα συντελούν στην προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι για να χάσετε βάρος, και να το διατηρήσετε, πρέπει να συνηθίσετε σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Εφαρμόστε τις παρακάτω υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά σας και δείτε τα περιττά κιλά να εξαφανίζονται.

Μην ξεχνάτε τα φρούτα και τα λαχανικά
Καταναλώστε από πέντε έως εφτά μερίδες φρούτων και λαχανικών καθημερινά- είναι ωφέλιμο για όλους, αλλά ειδικά τα άτομα

που κάνουν δίαιτα βλέπουν και περισσότερα αποτελέσματα. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι τροφές φτωχές σε θερμίδες και, σε πολλές περιπτώσεις, πλούσιες σε φυτικές ίνες, που δημιουργούν αίσθημα κορεσμού. Μία δίαιτα πλούσια σε αυτά προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία θρεπτικών στοιχείων και λιγότερες θερμίδες.

Μπείτε στην κουζίνα
Το φαγητό έξω είναι ένας υπέροχος τρόπος να περνάμε τα βράδια μας, αλλά καλό είναι να μην γίνεται συνήθεια. Το μυστικό συστατικό πολλών εστιατορίων και delivery είναι το επιπλέον λίπος, που κάνει τα φαγητά νοστιμότερα. Έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ του φαγητού έξω και της αύξησης του βάρους. Το να μαγειρεύετε η ίδια τα γεύματά σας βοηθάει όχι μόνο στον έλεγχο των τροφών που καταναλώνετε, αλλά και στον έλεγχο του μεγέθους των μερίδων.

Κρατήστε ημερολόγιο
Η ακριβής καταγραφή των τροφών που καταναλώνετε μπορεί να βοηθήσει καταλυτικά στο να μην εξοκείλετε. Οι έρευνες δείχνουν σαφώς ότι όσοι κρατούν ημερολόγιο της δίαιτάς τους έχουν την τάση να χάνουν περισσότερο βάρος. Εάν έχετε ήδη επιτύχει τον στόχο σας, το ημερολόγιο μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος.

Ελέγχετε τις μερίδες σας
Ο αυστηρός έλεγχος των μερίδων είναι καθοριστικός παράγοντας στην μείωση του βάρους. Οι υγιεινές τροφές, όπως οι ξηροί καρποί, επειδή είναι πλούσιες σε θρεπτική αξία, μπορούν να αυξήσουν το βάρος σας. Μπορείτε να τρώτε τα πάντα, αλλά όχι καθημερινά και όχι σε απεριόριστες ποσότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα