Κάντε νέα σύνδεση στη Wind και βγείτε κερδισμένοι

Τα νέα πακέτα συνδέσεων της Wind δουλεύουν για λογαριασμό σας.

Ότι δουλειά κι αν κάνετε, είτε είστε στέλεχος επιχείρησης, είτε υπάλληλος σε κατάστημα ρούχων, είτε ιδιοκτήτρια μπουτίκ, είτε νοικοκυρά, είτε απλός φοιτητής, το σίγουρο είναι ένα. Το κινητό σας τηλέφωνο είναι η επέκταση του χεριού σας –όπως και όλων μας άλλωστε.

Γι' αυτόν τον λόγο, όλοι ψάχνουμε να βρούμε τα οικονομικότερα πακέτα συνδέσεων και τις καλύτερες προσφορές,

ώστε να μιλάμε όσο θέλουμε χωρίς να χρειάζεται να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Wind κατανοεί αυτή μας την ανάγκη και παίρνει το θέμα στα χέρια της, δίνοντάς μας την καλύτερη λύση.

Αν κάνετε τώρα νέα σύνδεση στη Wind θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από μια σειρά μοναδικών προσφορών, ακόμα κι αν αποφασίσετε να αλλάξετε συσκευή.

Μεταφέρετε το συμβόλαιό σας στην Wind με φορητότητα αριθμού και κερδίστε έκπτωση έως και 20% στο πάγιό σας. Αν επιθυμείτε να κάνετε νέα σύνδεση στη Wind αλλά και να αποκτήσετε νέα συσκευή, η Wind σας προσφέρει έως και διπλάσια επιδότηση συσκευής με μηνιαία πάγια που ξεκινούν από 25 ευρώ.

Για να ενημερωθείτε πλήρως για όλες τις προσφορές της Wind, κάντε ένα κλικ στο www.wind.com.gr συμπληρώστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας και ένας εκπρόσωπος της Wind θα σας καλέσει χωρίς δική σας χρέωση και θα σας ενημερώσει σχετικά με οτιδήποτε θέλετε να μάθετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο 211 2116550 begin_of_the_skype_highlighting            211 2116550      end_of_the_skype_highlighting ή να επισκεφτείτε το www.wind.com.gr και να μάθετε όλες τις τελευταίες προσφορές της Wind που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα