Ήμασταν κολλητοί, περνούσαμε μαζί πολύ χρόνο και καταλήξαμε να κάνουμε σεξ. Τον ερωτεύτηκα αλλά μετά τον έπιασα να βγαίνει με μια άλλη. Πάω να τρελαθώ. Τι να κάνω;

Καλησπέρα!!!
Η ιστορία μου ξεκινάει από τον περασμένο Μάιο. Τότε που χώρισα με την μεγαλύτερη ως τώρα σχέση μου. Ήμουν για πολύ καιρό χάλια και όπως κάνουν οι φίλοι πόσο μάλιστα οι κολλητοί ο Π. στάθηκε στο πλευρό μου και με σήκωσε ξανά στα πόδια μου.
Από το πρωί εως το βράδυ μαζί, κοιμόμασταν μαζί όλα καλά ώσπου ένα βράδυ ήρθαμε και πιο κοντά από το κανονικό. Ίσως το καλύτερο σεξ που είχα κάνει. Όταν το συνειδητοποιήσαμε τρομάξαμε και οι δυο. Και είπαμε οκ το προσπερνάμε και συνεχίζουμε κανονικά να είμαστε όπως πριν. Αλλά κανένας από τους δυο δεν το τήρησε αυτό. Όλο το καλοκαίρι μαζί ( είχαμε προγραμματίσει διακοπές σε φιλικό επίπεδο πάντα πριν γίνει κάτι) , και όλη μέρα φίλοι και κάθε βράδυ φιλιά και αγκαλιές και ότι επακολουθεί. Έρχεται Οκτώβρης, και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι είμαι όσο δεν πάει ερωτευμένη μαζί του.... Του λέω κομμένα όλα γινόμαστε ξανά κανονικοί φίλοι... Συμφωνεί. Αλλά μετά από δύο μέρες πάλι από την αρχή... Μπροστά φυσικά στους υπόλοιπους φίλους συμπεριφερόμασταν κανονικά. Σαν να μην τρέχει τίποτα. Κανένας δεν ήξερε κάτι!
Μην πολυλογώ λοιπόν, περίπου τον Νοέμβρη του είπα για το πως νιώθω. Δεν μου είπε κάτι. Από εκεί και πέρα με ρώταγε συνέχεια τι αισθάνεσαι για μένα και πως νιώθεις και όλα τα σχετικά. Χριστούγεννα, προφανώς μαζί κάθε μέρα, άρχισε να μου μιλά και αυτός για τα δικά του συναισθήματα.... Του στυλ, μ αρέσεις πολύ, αισθάνομαι και εγώ ανάλογα πράγματα όπως μαζί σου και τέτοια. Του είπα τότε να είμαστε μαζί. Και μου απάντησε πως δεν μπορεί να το φανταστεί αυτό!!! Λες και τόσους μήνες ήταν κάτι το διαφορετικό! Η κατάσταση συνεχίστηκε έτσι ως τώρα, κάναμε σεξ, μου μίλαγε τρυφερά μέρα παρά μέρα, και όταν δεν ήμασταν μαζί στέλναμε απανωτά μνμ!
Την Δευτέρα που μας πέρασε λοιπόν, ξέχασα κάτι σπίτι του και όταν γύρισα να το πάρω ήταν με μια άλλη κοπέλα!!! Χαμός.... Έμαθα από κοινούς μας φίλους οτι είχε σχέση μαζί της 2 εβδομάδες!!! Και τις μέρες που δεν έβρισκε εμένα ήταν μαζί της!!! Δεν είχα καταλάβει τίποτα , ήταν και η εξεταστική στην μέση, μου έλεγε πως έχει διάβασμα!!! Που να το φανταστώ! Ακολούθησαν μέρες τσακωμού που κατέληγαν σε συγνώμες και δάκρυα στα μάτια. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό ενώ ήξερε πως νιώθω και δεν μου είπε την αλήθεια και δεν έκοψε καν την κατάσταση μεταξύ μας! Και μου απάντησε ήταν μπερδεμένος..
Δεν κατάλαβα για πιο λόγο τα έκανε όλα αυτά. Τον αγαπάω και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω αν μπορώ να τον διεκδικήσω. Και μαθαίνω ότι ζητάει και από την άλλη να τον συγχωρέσει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τον θέλω στην ζωή μου. Και οι φίλοι μας μου λένε πως ούτε αυτός φανταζεται πως θα είναι η δική του ζωή χωρίς εμένα. Έχασα σε μια μέρα τον καλύτερο μου φίλο και τον μεγαλύτερό μου έρωτα.... τι να κάνω....

Αγαπητή φίλη

Θέλω να σου πω τρία πράγματα:
1. Την ατάκα «οι κανόνες είναι για να σπάνε» τη δημιούργησαν μερικοί εγκληματίες για να δικαιολογήσουν τα «κατορθώματά» τους.
2. Λυπάμαι που στο λέω αλλά σπάσατε τον πιο βασικό κανόνα φιλικής σχέσης ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες.
3. Η ατάκα «ήμασταν πρώτα φίλοι και αυτό έπαιξε ρόλο στη τέλεια σχέση που έχουμε» ανήκει στην ίδια κατηγορία «περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω». Δηλαδή δεν ισχύει.

Όχι ότι δεν υπάρχουν οι χρυσές εξαιρέσεις στα παραπάνω, αλλά είναι τόσες λίγες που περισσότερες πιθανότητες έχεις να παίξεις διπλό το Ρεάλ Μαδρίτης – ΑΕΚ και να το πιάσεις!

Τι πιστεύω; Όσο κι αν δεν θα σου αρέσει, τον Π. μπορώ να τον καταλάβω. Και θα σου εξηγήσω γιατί. Όπως είπες και εσύ οι φίλοι βοηθούν ο ένας τον άλλον. Αν είσαι down προσπαθούν να σε ανεβάσουν, αν δεν έχεις λεφτά σε κερνάνε, αν θέλεις σεξ στο... δίνουν. Αν πάλι έχουν και οι δύο καιρό να κάνουν σεξ, τότε κάνουν καταπληκτικό σεξ! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σχέση – περισσότερο ανήκουν στην κατηγορία «φίλοι με προνόμια». Εμένα μου αρέσει και το fuck buddies. Διάλεξε και πάρε.

Απλά εσύ πέρασες στην άλλη πλευρά αυτής της περίεργη σχέσης και εκεί χάλασαν όλα. Γιατί στα fuck buddies δεν υπάρχουν ζήλιες κι όλα αυτά. Υπάρχει μια καθαρόαιμη φιλία, που προσφέρει και απόλαυση. Και είμαι σίγουρος ότι σε αγαπάει και σε λατρεύει και δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή το χωρίς εσένα και του άρεσε πολύ το σεξ σας – αλλά πάντα σε φιλικό επίπεδο. Όχι ερωτικής σχέσης.

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις. Δεν είναι και απαραίτητο. Ούτε είναι απαραίτητο να δεχθείς αυτά που σου λέω – απλά να ξέρεις ότι η οπτική γωνία δείχνει άλλα πράγματα σε άντρες και άλλα σε γυναίκες. Εσύ σκέφτηκες «είμαι ερωτευμένη», αυτός σκέφτηκε «κάνω σεξ με την κολλητή μου. Τι καλύτερο;».

Δεν λέω, έκανε και αυτός τα λάθη του. Έπρεπε να στο είχε πει ότι βγαίνει και με άλλη. Αλλά νομίζω ότι φοβήθηκε μην χάσει αυτό που είχε μαζί σου.

Όσο για το τι να κάνεις, είναι στο χέρι σου. Και εξαρτάται από τις ανάγκες που έχεις περισσότερο. Φίλο ή γκόμενο; Αν θέλεις φίλο, τότε πες του ότι ακόμα τον θεωρείς κολλητό σου και όλα θα είναι όπως πρώτα (με λίγη προσπάθεια). Αν θέλεις γκόμενο, τότε πάλεψέ το, αλλά δεν έχεις και πολλές ελπίδες (και με πολύ προσπάθεια).

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα