Έχουμε χωρίσει όμως όλο τον βλέπω μπροστά μου και δεν με αφήνει να προχωρήσω

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

To γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα.. Εχω χωρίσει με τον πρώην μου εδώ και αρκετό καιρό. Όμως έχουμε κοινές παρέες και συναντιόμαστε συχνά. Ενώ λέει πως έχουμε τελειώσει όποτε βρισκόμαστε κάνει κινήσεις απέναντι μου. Κάθεται δίπλα μου, μιλάμε, με πειράζει σε σημείο που όλοι νομίζουν ότι τα ξαναβρίκαμε. Πρόσφατα πέρασε και ένα περιστατικό αρκετά οδυνηρό και με πήρε τηλέφωνο χωρίς να έχουμε κάτι. Πραγματικά πάω να προχωρήσω και εμφανίζεται

μπρόστα μου και με κρατάει πίσω. Ακόμη τον αγαπάω αλλά πόσο μπορώ να πληγώνομαι ;

Η απάντηση του Queen.gr

Συχνά οι δικοί μας άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας. Στο διάστημα που είμαστε μαζί, μπορεί να κάνουμε κοινές παρέες και να διαμορφώσουμε την καθημερινότητά μας με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν σημαίνει πως όταν χωρίζουμε εξαφανιζόμαστε από την μέχρι τώρα ζωή μας, τους φίλους, τις δραστηριότητες. Το θέμα είναι αν σε πηγαίνει αυτό πίσω από τη στιγμή που αποφάσισες να πάς παρακάτω. Δεν μας λές το λόγο του χωρισμού. Αν είσαι όμως πραγματικά αποφασισμένη να προχωρήσεις και τον έχεις ξεπεράσει δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει.

Αν εκείνος το τελείωσε ή έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη και έχουν μείνει ακόμη πράγματα μέσα σου, ζήσε και πέρνα καλά χωρίς να το αφήνεις να σε επηρεάζει όσο μπορείς. Δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως επειδή τον βλέπεις πρέπει να προσκολλάσαι στο παρελθόν και να ασχολείσαι μία σχέση που τέλειωσε. Να πληγώνεσαι. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει τελειώσει για σένα ή όχι. Αν ο λόγος που αγχώνεσαι είναι το οτι τον θες αλλά φοβάσαι να τον εμπιστευτείς. Εν ανάγκη αν τα κοινά μέρη και παρέες είναι η αιτία βγες έξω αλλού και φλέρταρε ακόμη, παρέα με φίλους που καταλαβαίνουν και δεν ανήκουν στο στενό του περιβάλλον. Μπορεί βέβαια αν και οι δύο το νιώθετε κάποια στιγμή να ξαναδοκιμάσεις να είσαι μαζί του, αν τον αγαπάς και αλλάξουν πράγματα. Μέχρι τότε όμως δώσε μια ευκαιρία στο χρόνο και την απόσταση να κάνουν δουλειά και μην ξεχνάς να κοιτάς γύρω σου. Αυτές είναι καταστάσει που περάσαμε και περνάμε όλοι.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα