Ηaute couture φορέματα για εντυπωσιακά ρεβεγιόν

Εμφανίσεις που θα σαγηνεύσουν.

Τα ρεβεγιόν απαιτούν τη μεγαλύτερη λάμψη και αυτό αποτυπώνεται στα ρούχα που επιλέγει ο καθένας. Οι διάσημοι οίκοι προτείνουν και φέτος τα πιο εντυπωσιακά φορέματα για τις πιο γοητευτικές βραδινές εξόδους.

H διάφανη μακριά τουαλέτα του Christian Dior που φοριέται με ένα top και σορτς από κάτω δημιουργώντας αντιθέσεις με τα trends και τα εκκεντρικά

χρυσά κοσμήματα. Η ασημένια glitter τουαλέτα από Elie Saab κουβαλάει όλη τη λάμψη της επίσημης βραδιάς. Το υπέρκομψο ασημένιο φόρεμα του Gianfanco Ferre που έχει ένα ρετρό feeling πάνω του. Το κόκκινο φόρεμα του οίκου Gucci που είναι μέσα σε μια διαφανή πανδαισία πάνω από ένα καυτό σορτσάκι και ένα λαιμό γεμάτο λουλούδια. Η μακριά Ferragamo τουαλέτα με glitter και παγιέτες που είναι τόσο αστραφτερή όσο και ένα λαμπερό ρεβεγιόν. Η υπέροχη μπλε τουαλέτα από Valentino που εξαίρει το κοριτσίστικο, σούπερ σικάτο στυλ προσαρμοσμένο στο σύγχρονο look. Το κίτρινο βραδινό φόρεμα του Versace με φτερά και φετίχ, καθώς και το λευκό σύνολο του Yves Saint Laurent που μοιάζει με άγγελο στολισμένο πάνω σε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα