Η συγκλονιστική φωτογράφηση της Marion Cotillard

Η σταρ στο περιοδικό W

H Marion Cotillard φωτογραφήθηκε για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού W από τον Tim Walker.

Στη σέξι φωτογράφηση βλέπουμε τη σταρ ντυμένη με μαύρα και κόκκινα looks των Dolce & Gabbana, Lanvin, Chanel, και άλλων. Η Γαλλίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην

ταινία Rust and Bone, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου- ερμηνεία για την οποία, ήδη, έχει αρχίσει να ακούγεται έντονα ότι θα προταθεί για Όσκαρ. Στην συνέντευξή της στο περιοδικό η Cotillard μιλάει για την ταινία αλλά και τις δραματικές της επιρροές.

Για την αγάπη, από την παιδική της ηλικία, στην υποκριτική:
«Πάντα ήθελα να εκφράζομαι ούσα κάποια άλλη. Ο εαυτός μου δεν μου φαινόταν αρκετός! Όταν ήμουν 10 ή 11 χρονών, θυμάμαι να παίζω μία θυμωμένη νοικοκυρά, σε ένα θεατρικό στην κατασκήνωση. Έβαζα τις φωνές σε όλους! Θυμάμαι το αίσθημα που είχα όταν το έργο τελείωσε. Πραγματικά το λάτρεψα.»

Για τις γλώσσες τις οποίες μιλάει:
«Πρόσφατα πέρασα έξι μήνες γυρισμάτων στη Νέα Υόρκη. Έκανα όλες μου τις σκέψεις στα Αγγλικά. Υποδυόμουν μία γυναίκα από την Πολωνία και θα ήθελα πολύ να μπορώ να σκέφτομαι στα Πολωνικά. Τον περισσότερο καιρό, είμαι μπερδεμένη. Κάποιοι μου μιλάνε στα Γαλλικά, και απαντάω στα Αγγλικά, ενώ άλλοι μου μιλάνε στα Αγγλικά και τους απαντάω Γαλλικά. Νομίζω ότι είμαι πολύ κουρασμένη για να ονειρευτώ σε οποιαδήποτε γλώσσα.»

Διαβάστε ακόμα:
Αντιγράψτε το look: το απλό, θηλυκό χτένισμα της Marion Cotillard
Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Marion Cotillard για τον οίκο Dior!(photos&video)

Marion Cotillard: Γιατί δεν θα κάνει botox;

Keywords
Τυχαία Θέματα