Η master chef Victoria επιστρέφει

11:07 4/4/2012 - Πηγή: Queen.gr

Η Victoria Beckham μπήκε ξανά στην κουζίνα, αυτή τη φορά για να φτιάξει γλυκά.

Πριν δύο εβδομάδες, η Victoria Beckham είχε καταφέρει να αφήσει πολύ κόσμο έκπληκτο με τις μαγειρικές της ικανότητες, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο twitter μια φωτογραφία

με όσα είχε φτιάξει για την σχολική γιορτή των παιδιών της. Και λέμε «έκπληκτο», γιατί σίγουρα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μέχρι τότε την Posh Spice με ποδιά και μέσα στην κουζίνα, πόσο μάλλον να καταφέρνει να φτιάξει κάτι τόσο νόστιμο, άρα και παχυντικό.

Φαίνεται όμως πως η Victoria έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα της μαγειρικής και έχει αφήσει πίσω της τις εποχές που έλεγε πως «το μόνο που ξέρω να μαγειρεύω είναι κιμάς», γι´αυτό και ξαναμπήκε στην κουζίνα για να δημιουργήσει. Αυτή τη φορά το μενού είχε cupcakes για το Πάσχα, και φυσικά η Posh φρόντισε να δείξει σε όλο τον κόσμο τις ικανότητές της (και) στην ζαχαροπλαστική, ποστάροντας άλλη μια φωτογραφία στο twitter της, συνοδευόμενη από το σχόλιο: «Easter cup cakes with Romeo and Harper! So cute! X vb.».

Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν είμαστε εντελώς πεποισμένοι για το νέο χόμπι της Victoria, αν όμως έχει όντως μάθει να μαγειρεύει τόσο καλά και, κυρίως, να βρίσκει χρόνο μέσα στο υπερπλήρες πρόγραμμά της για να το κάνει, τότε τι να πούμε, μπράβο στη γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα