Η μαγική πεντάδα των οργίων

Όταν οι διακοπές σε ένα νησί καταλήγουν σε ένα μαγικό όργιο.

Δύο καλοκαίρια πριν βρισκόμουν με την κολλητή Γωγώ στην Ανάφη για διακοπές. Πήραμε, λοιπόν, το γνωστό λεωφορείο του νησιού και πήγαμε για μπάνιο σε μια παραλία κανά δεκάλεπτο μακριά. Μόλις φτάσαμε ενθουσιαστήκαμε. Στρώσαμε αμέσως πετσέτες και ξεκινήσαμε την ηλιοθεραπεία. Ήταν υπέροχα και δε θέλαμε με τίποτα να πάρουμε το λεωφορείο του γυρισμού στη χώρα.

Εκεί, λοιπόν, που συζητούσαμε και καταριόμασταν τα δρομολόγια που δεν «τράβαγαν» μέχρι αργά μετά τη δύση του ήλιου, για καλή μας τύχη μια παρέα τριών αγοριών δίπλα μας μας άκουσε. Κουβέντα στην κουβέντα μας πρότειναν να μας γυρίσουν εκείνοι με το τζιπ τους. «Γιατί όχι;», σκέφτηκα, «Καλά παιδιά φαίνονται».

Η ώρα περνούσε, η παραλία άδειαζε και οι πέντε μας είχαμε γίνει μια χαρούμενη παρέα που απολάμβανε τη θάλασσα και τις τελευταίες αχτίδες του ήλιου.

«Θέλετε να κάνουμε μπάνιο γυμνοί;», πρότεινε ο πιο σέξι από τους τρεις και αμέσως έβγαλε το μαγιό του. Χωρίς να το καλοσκεφτώ τον ακολούθησα. Τελικά καταλήξαμε και οι πέντε στη θάλασσα γυμνοί πιο ελεύθεροι από ποτέ.

Αρχίσαμε να παίζουμε και να αγγιζόμαστε. Χωρίς να το καλοκαταλάβω αρχίσαμε να τριβόμαστε, να φιλιόμαστε και να ερωτοτροπούμε και οι πέντε μαζί. Καταλήξαμε να κάνουμε ζωώδες σεξ κάτω από το φως του φεγγαριού (ευτυχώς είχαν προφυλακτικά τα αγόρια μαζί τους) και κάπως έτσι περάσαμε και τις υπόλοιπες ημέρες και νύχτες στο νησί.

Φέτος σκέφτομαι να ξαναπάω. Λέτε να έχω την ίδια τύχη;

Αλέξια, ετών 28

Keywords
Τυχαία Θέματα